Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amióta az eszemet tudom, a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta az eszemet tudom, a legtöbb lány még az oviból és suliban is cukinak hív. Mire értik ezt?

Figyelt kérdés

Mindenhol csakis azt olvasom, hogy a cukinak alapból negatív jelentése van a lányoknál, aztán lehet ez is kitalált hülyeség, mindegy is.Az a kérdésem, hogy mire mondják ezt? Mit látnak bennem, ami cuki?

15/f, köszönöm előre is az értelmes válaszokat.

2016. dec. 29. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a beceneved es ennyi.
2016. dec. 29. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:

cuki=aranyos, mint egy plüsskutya, de ugyebár senkise jönne össze egy plüssel.

Így ilyet nem illik mondani. Viszont vannak lányok, akinél ez jót jelent.

Pl. bár ízlések és pofonok, de egy koreai fiúbanda tagjára azt mondanám, hogy aranyos, akkor az nem azt jelenti, hogy összejönnék vele, csak szimplán jó embernek tartom, és örülnék ha a baráti körömben tudhatnám.

Viszont egy Chris Hemsworth típusú emberre nem mondanám, hogy cuki.

Szóval kisfiús, aranyos, barátzónába illő, akinek sírsz a vállán, ott van melletted, de remélem érted mit akarok ezzel mondani

2016. dec. 29. 20:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, értem, köszönöm előzőnek az értelmes választ. A mai napig is van sok lány akit már ismerek kb. 5+ éve, és hozámjön, megsimogat, és azt mondja "jajj de aranyos vagy!"
2016. dec. 29. 20:25
 4/12 A kérdező kommentje:
hozzám*
2016. dec. 29. 20:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én sulimban sok lány mondja a fiúra, aki tetszik neki, hogy „cuki”. Bár ezt leginkább a viselkedésükre szokták érteni.
2016. dec. 29. 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

aranyosan viselkedsz. pl ha próbálsz keménynek tűnni előttük, de nem jön össze. remélem érted mire gondolok :)

vagy kék csillogó szemeid vannak, és illedelmes vagy... az is tök cukiii *.* de alapbol lehet olyan helyes vagy , hogy egyből az jut eszükbe hogy cuki. ez többnyire nem rossz értelemben kell venned!

2016. dec. 29. 21:07
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem veszem kifejezetten rossz értelemben, őszintén csak most kezdett foglalkoztatni a dolog.

Kaptam egy januári képet, a kép szerint szerintetek az arcom "cuki" a lányoknak?

[link]

2016. dec. 29. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
Friendzone.
2016. dec. 29. 21:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs semmi negativ jelentese :)

Cuki a keped :)

16/L

2016. dec. 29. 22:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Hu, eléggé kiskutyaszemeid vannak, de ezt pozitív értelemben mondom, szóval helyes vagy. :) Nálam a "cuki" jelző egyébként pozitív szokott lenni. Nem feltétlenül tetszést jelent, de csak olyanokra mondom, akikről elsőre látszik, hogy mennyire kedves típusok, és pont az ilyenek azok, akik be szoktak jönni. :)
2016. dec. 29. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!