Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van suliban egy lány akit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van suliban egy lány akit imádok nézni mert nagyon tetszik nekem, de hogy szoktathatom le magamat róla?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok és van egy (szerintem) 16 éves lány aki nagyon tetszik nekem, de nem ismerem.

Kicsike és hullámos szőke haja van,de olyan szép szőke hogy belebolondulok... Mindig tudom hogy ő az ha messziről jön. (nagyon rosszul látok... Kb egy kinyújtott karhossznyit látok élesen és utána szépen fokozatosan csökken az élesség. Van szemüvegem, de csak órán és itthon hordom.

Mindig egyedül üldögél vagy 1 barátnőjével és eddig csak 1x hallottam beszélni és olyan cuki hangja volt *.*

Az arca különleges.. Nem a reklámok mai szépségideálja (kihúzott szemöldök, festett szempilla... Neki olyan szép szőke szemöldöke és szempillája van. :) ) , de olyan aranyos természetes arca van hogy mindig rá nézek mikor velem szembe jön és mindig őt keresem.

És nem a feneke vagy a mellei miatt mert még sosem láttam mert mindig takarja.

Annyira figyelem őt hogy arra is rájöttem hogy szakács mert mikor mentem ebédelni megláttam őt szakácsruhában. :)

2 kérdésem is lenne...

1. Hogy szoktathatom le magam arról hogy mindig őt keressem hogy hol van? Mert néha még hiányzik is és nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni hogy egy ilyen fiú nézi őt mint én....

2016. jan. 6. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szerelmes vagy belé.
2016. jan. 6. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem szerelmes vagy belé.

Egyénként ez csak 1 kérdés. :D De gondolom csak lemaradt a 2.

2016. jan. 6. 22:21
 3/8 anonim válasza:

Istenem, hogy te milyen aranyos vagy! :-) És mennyire nagyon szerelmes!!!

Őt látod a legszebbnek, a legtökéletesebbnek...

itt nem az a kérdés, hogy hogyan szokj le a bámulásáról, hanem az, hogy hogyan kezdeményezz vele beszélgetést. :) Ne rohand le, hiszen lehet, hogy ő nem ismer annyira, mint te őt.

Sok sikert hozzá! :)

21/L

2016. jan. 6. 22:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg.

Egyénként tényleg 2 kérdésem lett volna csak rájöttem hogy nem fontos a 2., de elfelejtettem kitörölni a "2 kérdésem is lenne" mondatot. :)

Második:

Igen lehet kicsit tényleg belézúgtam :$ De kezdeményezni? :O Én azt nem tudom hogy kell... Nem volt még barátnőm és szégyenlős is vagyok,meg hát.... Nem nézek ki jól. :(

2016. jan. 6. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez nem szerelem ha nem is beszéltetek meg hanem úgymond nagyon tetszik neked és fellángolás vagy rajongásnak hívnám! De egyébként aranyos dolog:) miért nem hordassz szemüveget allandoan hogyha ilyen rosszul látsz?

Egyébként vannak emberek akiknek olyan a kisugárzásuk hogy nembirom róla levenni a szemem es mar magamra vagyok mérges h ne bamuljam, de ilyen ez a vonzó szépség , vonzza a szemeket :D mosolygj ra !!!:)

2016. jan. 7. 02:42
 6/8 anonim válasza:

"Mert néha még hiányzik is és nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni hogy egy ilyen fiú nézi őt mint én...."

Miért, mi probléma van veled? :)

Egyébként ha tényleg ennyire tetszik, használd ki ezt a szakácsos dolgot, és valahogyan az ebédlőben kezdeményezz nála... azt még nem tudom, hogy mivel, de ezt úgyis neked kell tudnod :D

De szerintem, ha ezt az egy mondatodat olvasná...

"Kicsike és hullámos szőke haja van,de olyan szép szőke hogy belebolondulok... "

Még én is elolvadtam, pedig nem vagyok se alacsony, se szőke, még a hajam sem hullámos - ja, és nem rólam írták :D

Egyébként hogy érted, hogy szakács? Szaksuliban vagytok?

Mert akkor ezzel az ürüggyel tényleg nem lenne túl nehéz kezdeményezni :)

Sok sikert!

2016. jan. 8. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem szaksuli.

Sajnos elég rossz iskola, de már nem merek átmenni egy másik suliba ahol összeszokott osztály van.

Itt sok szakma van.. Cukrás,pincér,asztalos,esztergályos, szakács, számítógépszerelő stb... De rossz suli.

Nem egy osztályba járunk.

Úgy láttam meg hogy szakács hogy amikor a műhelyben gyakorlatozunk akkor minden nap szoktunk menni ebédelni és egyszer ott áldogált egy ablak előtt.

Amúgy az a gond velem hogy szerintem csúnya vagyok.

Erre értettem hogy nem akarom kényelmetlen helyzetbe hozni mert senki sem szereti ha olyan ember nézi őt aki nem tetszik neki.

2016. jan. 8. 21:31
 8/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat az előzőt én írtam. :)

Regisztráláskor összekavarodtam valamiben és 2 emailről is megpróbáltam regisztrálni és azt hittem csak a 2. sikerült és utána rájöttem hogy mind2 és most azon voltam bejelentkezve amelyikkel nem a kérdést írtam ki. :)

2016. jan. 8. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!