Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire lenne gáz/mi sülhet ki belőle (napi vagy egy lány a suliban kérdés)?
Gondolom több ezer ilyen kérdés van,de nem tudom mit tegyek :D a helyzet a következő:van egy lány a suliban,egyel alattam jár.Régebbóta figyelgetem,és még valamikor másfél éve ráírtam.Beszélgettünk pár hónapig,elvoltunk jól,viszont utána volt egy kis ez-az mással :D Lényeg,hogy azóta nem írtam rá.Viszont azóta megint gyötör a lelkiismeret,hogy nem kéne veszni hagyni,mert eléggé bejön..Nem az tipikus mai csaj,visszahúzódóbb,aranyos,szóval olyan az a tökéletes barátnő jelleg.
Nem húzom tovább a szót,mit tudnék csinálni?Túl nagy parasztság újra ráírni így másfél év után egy "szia,hogy vagy?:)" kérdéssel?Suliban folyosón köszönünk,de nagyjából itt kimerül a fizikai kapcsolat.Én 18,ő 17 ha fontos.
Köszi!:D
miért lenne parasztság? :D nem az.
De a legjobb lenne, ha élőben beszélnél vele
hát nemtudom,nekem így másfél év után az jönne le ha valaki rám írna,hogy mekkora tirpák,meg biztos akar valamit:DD
személyesen meg nem sokat találkozunk,és a jelleméből adódóan nem túl beszédes,tehát mindenképp "puhítani" kellene előbb egy picit
szerencsére nem az a nem visszaírós típus,legalábbis régen nem volt az.
azért tetszene jobban a ráírás,mert nem egy túl beszédes típus,meg elég félénk.és pechemre én is ilyen vagyok:D legalább is minden szép lánnyal xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!