Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác rajtam felejti a tekintetét, de mikor én is ránéznék akkor elkapja a tekintetét, az mit jelent?
"rajtam felejti a tekintetét"
Rossz a memóriája, hogy lehet otthagyni a tekintetét -_- találttekintetek osztályán nézted már?? talán ott válaszre lelsz.
17f
Hát ja bejöhetsz neki és nem akarja h észrevedd h figyel. Lehet egy kicsit szégyenlős. És szeret megfigyelni.
Hjaj remélem a tegnapi fiúval akivel taliztam is hasonló a szitu. 😍😍😍
ÉRtjük 3-as tegnap randid volt, hányszor osztod meg velünk? de tessék udvarias leszek, jó volt? udvarolt kellőképpen a fiatalember?
17f
Elbambult, aztán észrevette, hogy szuggerálod és nem szerette volna, hogy esetleg azt hidd, tetszel neki, ezért elnézett.
Vagy
Valami furcsa/ilyesztő/meglepő volt rajtad, vagy kereste az aznap hallott pletyka valóságalapját az arcodon, aztán az előbbi okból elnézett.
Vagy
Hasonlítasz valakire és gondolkozott te vagy-e az.
Vagy tényleg tetszel neki, és a lehető legegyszerűbb módon felhívta magára a figyelmed.
#6 Eddigi leghasznosabb válasz.:D
#8 És nincsenek baráraid akikkel ezt megoszthatod?Mert nem igazán értem minek írod ezeket ide...semmi köze sincs a kérdéshez.Ahogy amúgy a válaszomnak sincs de ezt meg kellett hogy írjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!