Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért néz, mert tetszem neki, vagy csak véletlenül kapjuk el mindig egymás tekintetét?
Van egy srác, aki régóta tetszik (bár ritkán szoktam látni), és mindig mikor összefutunk (ami annyiból áll, hogy elmegyünk egymás mellett, mert nem ismerjük egymást), megvan a szemkontaktus, nézzük egymást.
Vajon tetszem neki, vagy véletlenül csak mindig épp arra néz, esetleg azt nézi, hogy én nézem-e?
De igazából nem is az a lényeg, hogy néz, hanem ahogy néz. Felderül az arca, mikor meglát, vagy nem is tudom...lehet, hogy alapból olyan derült az arca...:D
Biztos,hogy tetszel neki. :) Velem is van ilyen mikor megyek be az egyetemre,van olyan lány,akivel mindig így megnézzük egymást,de semmi nem történik igazából. :)
Hát mondanom sem kell,hogy baromira tetszik a csaj,csak tudom hogy barátja van,és így nem is gondolok arra,hogy kezdeményezzek,mert kapcsolatba soha nem rondítanék bele. :)
24/F
De jó lenne, remélem igazad van 😊😊
Ne aggódj, egyszer minden kapcsolat véget ér, csak várnod kell. Lehet, hogy nem is olyan sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!