Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül kihagytam egymás után 2 fogamzásgátló tablettát a második háten lehet nagy baj?
Fogamzásgátlód tájékoztatójára minden rá van írva. A második hét a legkevésbé veszélyes, viszont a 2 nap kiesés az túl sok, az 1 napit lehet később egy dupla adaggal pótolni. Velünk csak 1 nap kimaradás esett meg akkor nem volt gond, de annyi idő alatt nem is ürül ki annyi a szervezetből h. gond legyen.
Lehet menni a nőgyógyászhoz.
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem is tervezem egyébként hogy most védekezés nélkül szexeljünk majd a barátommal amíg el nem fogy az utolsó tabletta, de vajon a keddi szeretkezésből nem lehet baj? :/
Egyébként több éve szedek fogamzásgátlót és eddig egyszer se fordult velem elő ilyen az elmúlt héten nagyon beteg voltam és emiatt ment ki teljesen a fejemből.
Tudom hogy figyelmetlen voltam, de nem leszidást szeretnék olvasni hanem tanácsokat.
Szia! Szerintem nincs semmi okod aggódni,nem lesz semmi baj!:)
-G
Szia! Szerintem nincs semmi okod aggódni,nem lesz semmi baj!:)Ne foglalkozz a többiekkel,hülyeségeket beszélnek:D
-G
Mindenképp írok hogy lesz-e baba köszönöm az érdeklődést (L)
és köszönöm a jókívánságokat is (L) :D
Jól esik hogy így fél 10 fele néhány ember ráér arra, hogy a valószínűleg csodálatos és izgalmakkal teli estéjükből/életükből rám szánják ezt a pár percet hogy valami roppant segítő kész hozzászólással segítsenek a problémámon. Teljes szívemből köszönöm ! Mindenképp írok hogy lesz-e baba köszönöm az érdeklődést (L)
és köszönöm a jókívánságokat is (L) :D
Jól esik hogy így fél 10 fele néhány ember ráér arra, hogy a valószínűleg csodálatos és izgalmakkal teli estéjükből/életükből rám szánják ezt a pár percet hogy valami roppant segítő kész hozzászólással segítsenek a problémámon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!