Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek vannak már tervei...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek vannak már tervei szombatra?

Figyelt kérdés
Vannak már szilveszteri terveitek? Kivel töltitek? Családdal,barátokkal, egyedül? Várom a válaszokat.

2016. dec. 28. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy Lanozunk, vagy utcán leszünk. Ja, és haverokkal/barátokkal. :)
2016. dec. 28. 23:45
 12/19 Csucsu007 ***** válasza:
Én otthon leszek, filmet nézek majd, játszok, esetleg áthívom néhány haverom...
2016. dec. 29. 08:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Akkor azért vannak tervek valakiknek. Hát csak hajrááá.🙋🙋🙋
2016. dec. 29. 09:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Bárcsak lennének:D

itt élek budapesten, mégse tudok mit kezdeni magammal

bár sose voltam az a bulis típus, egy évben egyszer nekem

is járna valami:D

2016. dec. 29. 11:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Bulizni megyünk, jó sokan összeverődtünk régi ismerősök. Külföldről jöttem haza, szóval megnyomom ezt a bulit, leszünk vagy 10-15-en és így megyünk be majd valamelyik szórakozóhelyre. Egy randit is megbeszéltem egy kedves hölggyel szóval alig várom már, hogy szombat legyen, pláne mert utána másodikán sajnos megyek vissza külföldre szóval jól akarom eltölteni ezt az estét!
2016. dec. 29. 13:29
 16/19 anonim válasza:
Én párommal leszek kettesben.Kinőttünk már a bulikból,nem szeretjük a heringpartikat és a nagy részeg tömeget,ami szilveszterkor különösen jellemző.Visszagondolva egyébként nekünk mindig azok voltak jó szilveszterek,amelyeket otthon töltöttünk,nem pedig egy házibuliban,ahol mondjuk nincs összeszokott társaság,hanem olyan kényszeres.Eszünk,iszunk,terveztem kisebb játékokat,amikkel jót lehet szórakozni remélhetőleg.Egyébként sosem szerettem a szilvesztert,mert ez kötelező jókedv jellegű.
2016. dec. 29. 21:39
 17/19 anonim válasza:
Délelőtt barátnőmmel mozi. Este barátnőmmel görkorizás *-* nem megyek buliba mert nem az én világon inkább sportolok a barátnőmmel 15/L
2016. dec. 29. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Én Debrecen vagy Budapest de még nem tudom hogy kivel.
2016. dec. 29. 23:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Na én eldöntötzem h itthon maradok.
2016. dec. 30. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!