Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Justib Bieberbe, hogy felejtsem el?
Az egész ott kezdődött, hogy megláttam az arcát és megtetszett majd párhónnap később azon kaptam magam, hogy a googleképkeresőben nézegetem a képeit és már a gykra írok ki róla kérdést, szóval biztos igaz szerelem *-*
+ a kinézete alapján szerintem nekem több esélyem van, mint a legtöbb női kérdezőnek
17f
Nem vagyok zsidógyűlölő :D Habár tudok pár jó viccet róluk, de az sem a zsidókat gyúnolja, hanem Hitlert és az akkori politikát.
Nézd ha megsértettem a kicsit meleg szíved elnézést kérek tőled!

Nem kell, most már tudom ki vagy és hiába.
Egyébként ne beszélj itt nekem, én zsidó vagyok és ismerek Rosenberg-eket, akik szintén zsidók.
Hollywood-ban is van pár.
Azt mivel magyarázod, hogy Hitler egyik jobbkeze is Rosenberg volt?
Név alapján már ítélkezel, azt hiszed az alapján el lehet dönteni ki-ki meg hova tartozik.
Bieber-ről is eldöntötted, hogy mivel ez a neve és énekel, biztos egy mocskos meleg.
Gyűlölködj még :D
Ha rajtam múlna a melegeket bu*inak hívnák az tény, de nem erről van szó, justin egy undorító stílust képvisel és hát jobb szóval nem tudom kifejezni ezt mint, hogy homoszexuális!!
Annyira biztos vagyok abban, hogy Justin meleg, mint hogy egy zsidó lányt seprüvel és lapáttal kell felszedni.
AMúgy tényleg nem vagyok gyűlölködő, de miért kéne elfogadnom őket ha nem bírom? menjenek vissza a saját országukba, vagy valami különálló várost kéne csinálni nekik falakkal, hogy senki ne tudjon kijönni.

Na látod!!!
Mondtam én, a sok magyar Nobel díjast te is bírod, de amint kiderül, hogy zsidók küldöd őket a fal mögé.
Egyébként csináltak nekünk külön helyet: Izraelnek hívják.
Olyan sikeres lett, hogy ott azóta is háború dúl.
Szóval az elkerítésünk se sikerült.
Tény és való, uraljuk a világot legyen az a facebook vagy épp az az oldal.
A karácsonyi díszeken látszik ugye? :)
A meleg gyűlöleted is ebből fakad, hogy a melegek is zsidók általában, mint Justin is, mert bizony az tesó még ha tagadják is.
Én megérzem a legapróbb ellentmondást is, jobb ha vigyázol :)
Izrael csak a zsidók idióta nézeteik miatt ment tönkre, meg amiatt, hogy nem tudtak megállapodni egy Istenben, mivel annyira idióták, hogy arra sem jöttek rá, hogy az-az igazi Isten, aki annak tekintenek én is lehetek ISten xy szemében, ha annak tekintene engem..
De amúgy meg a terroristák is mit képzelnek, megkapták amit akartak a szabadságukat erre idejönek robbantgatni, ha én lennék Putyin már rég megölettem volna az összeset, megelőző csapás egyszerű taktika, persze lesz olyan áldozat aki nem tehet róla, de valami valamiért, most vagy mi vagy ők, nem akarok egy rettegéssel teli euoban élni!!
A melegekhez meg annyit fűznék, mikor megláttam a virsli parti című mesefilmet, már tudtam hogy nem nézem meg, mert biztos voltam benne, hogy csak egy csomó homárrol szól, akik a virslijükkel játszanak.
EZ a baj a mai világgal, önként engedjük az ilyeneknek, hogy irányítsanak minket és még csak nem is lázadnak az emberek, mert észre sem veszik azt, hogy elvannak nyomva holott ők vannak többségben!!

Na látod?
Én meg egy prominens zsidó családba születtem.
Volt itt Győrben olyasmi még régen, hogy Rába Vagongyár.
Na az anyai nagypapám, a város 10 vezető embere közül az egyik.
Két gyerekkori barátja: Winkler Dezső és Horváth Ede.
Hármuké volt a gyár, nagypapám a Kereskedelmi Miniszter.
Sváb és német zsidók voltak mind hárman.
Erről a városban kevesen tudnak.
Én meg ebben növök fel, bár magamutogatás szerencsére nincs, pénz sincs sok max. apámnak de az már nem él velünk.
Szóval kérdés.
Felettem is jogosan gyűlölködsz?
Mikor ez nekem inkább átok mint haszon?
Én erre nem vagyok büszke, csak védem a sajátjaimat emberi okból amely okból mindenkit megvédek.
De nem vagyok hülye sem.
Pontosan tudom, hogy a miénk volt az összes rabszolgatartó cég az Egyesült Államokban, mi nekünk köszönhető a KKK, a kommunizmus.
Mi zsidók max. az oroszokhoz hasonlítunk.
Na szerinted ezek után, hogy elismerem a bűneinket van jogod gyűlölködni felettem?
Naponta hallom, hogy Palesztin gyilkos, de én egyet sem tudnék bántani.
Jó lenne ezzel a tudattal élni?

De a maffia is zsidó ezt nem érted.
Én pontosan tudom ezeket.
Hollywood vérfürdők árán alapult.
Fran Sinatra nem is volt tehetséges, csak a zsidó maffia felnyomta és megöltek minden más pacsirtahangút ha kellett.
Mickey Cohen?
Ember, olyna pénzmosásokat csinált.
Most meg jön egy zsidó rendező mint Ruben Fleischer és forgat egy filmet bocsánatkérés címen.
De megérdemeljük mi azt?
Igen jogosan, mivel te döntöttél úgy, hogy zsidónak születsz!!! Hol van ilyenkor az Istened? Aki megvédene téged?? Yah igen magasról tesz rád, mert nem is létezik! A saját fajtádat utálod és átoknak tartod a létezésed, akkor miért nem teszel egy szívességet a világnak és végzel magaddal!
Egyébként az öngyilkosokat sem értem, tuti hogy a legtöbb öngyilkos mind rinyáló bu*zi, aki nem tud mit kezdeni az életével és csak sajnáltatja magát orrba szájba, mint ahogy a szexet akarná kapni egy férfitól.
Az egész fajotok ott romlott meg, hogy létre jöttek!
Undorító népség a tiétek, nem is értem, nem álltok egy oldalhoz sem, illetve oda ahol pénz van, nektek minden mindegy, csak legyen pénz és hatalom, mer azt hiszed kijár neked, mert az orrod 10cm-el nagyobb, mint másoknak!! Hát nem jár neked semmi, ha rajtam múlna még azt is elvennénk tőletek, amikkel születettek! pld a hajatokat, hogy megtudjunk különböztetni titeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!