Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam aki szünetekben mindig odajön a szèkem mögè ès a mögöttem üllö barátnőjèvel beazèlgetni.Ilyenkor mindig hátradőlök ès,vagy a könyökömél nyomkodom meg a fenekèt vagy ráteszem a fejem.Ilyenkor pár perc után mindig hátradöl ès az arcomba lógatja a haját.Ezuzán megfordul mindig rám mosolyog.Mindig hosszasan nèzükk egymás szemèt.

2016. dec. 27. 21:30
 1/3 Tanácstalan Lány ***** válasza:
Hát ez elég furcsa szitu! Nem tudom milyen kapcsolatban álltok és hogy temit gondolsz a lányrol és milyen a viszonyotok de lehet hogy bejössz neki vagy csak spontán kedvel. Én is ilyen vagyok haverommal szóval ezt lehet barátinak is venni de az is lehet hogy tényleg csak a barátnője miatt megy oda.......szoval kicsit jobban kéne megfogalmaznod a dolgokat. 15L😅😅
2016. dec. 27. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Azonnal gyertek össze !! :D
2016. dec. 27. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon kedvel az egyszer biztos
2016. dec. 28. 18:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!