Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta hogy?
Figyelt kérdés
Régebb óta összefutok egy lánnyal de csak egy hete adtam igazán tudtára hogy tetszik eddig csak beszélgettünk elhívtam aznap este sétálni és nagyon hideg volt rá adtam a kabátomat is és akkor magamhoz húztam és megcsókoltam aztán pár percig csókolóztunk aztán később is noha előtte azt mondta nem fogja engedni na pár napra rá ráírtam annyira nem volt jó a beszélgetés és tegnap rákérdeztem hogy mi a baj és azt mondta nagyon szeret velem beszélni de ebben az évben rengeteget csalódott és szenvedett ezért azt mondja, jobb lenne ha csak barátok lennénk? Szerintetek ebből a későbbiekben lehet kapcsolat? Mert hosszú idő óta ő az egyetlen akitől kapcsolatot akarok (19/F).2016. dec. 27. 03:26
2/4 anonim 

válasza:

Ha volt csók és tényleg jól elvoltatok esélyes. Valószínűleg fél az újabb csalódástól ezért nem mer belevágni. Szerintem légy vele nagyon türelmes, legyél ott neki mindig mint egy barát, ne nyomulj és ne akard siettetni a dolgot, csak mutasd meg neki, te másvagy és tényleg érezze azt, hogy szereted. :)
3/4 anonim 

válasza:

Barmi lehetseges csak akarni kell . Probalkozz meg .
4/4 A kérdező kommentje:
Köszöböm a segítségeket,ma megtudtam hogy még nem volt egy barátja sem.
2016. dec. 28. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!