Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondta, hogy szép a kezem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta, hogy szép a kezem?

Figyelt kérdés

Találkoztam ma egy lánnyal (másodszorra) akinek ráadásul barátja is van. Sétálgattunk meg beültünk egy helyre.

Ott amikor leültem vele szembe mondta egyszer csak, hogy "egyébként nagyon szép a kezed"

Nem igazán tudtam mire vélni. Megfogtam szépen a kis kezét, megsimogattam, és mondtam neki, hogy az övé is nagyon szép. Zavarba jöhetett mert fél perc múlva elment a mosdóba.

Nem ez a lényeg.

Az a lényeg, hogy most ezt azért mondta, mert tetszem neki? Mondta, hogy a barátjával nem jó már a viszonyuk.

2016. dec. 4. 23:38
 1/9 anonim válasza:
53%
mert arra gonodlt közben hogy milyen jól mutatnának az ujjaid a puncijában
2016. dec. 4. 23:44
 2/9 RRR ***** válasza:

biztos ,hogy tetszel....

csak nem tudta ,hogy hogy adja tudtodra

2016. dec. 4. 23:46
 3/9 A kérdező kommentje:

De van barátja. És akkor illett volna megcsókolnom?

Bocsi, ha esetleg hülyének tűnik a kérdés, de nem trollkodás.

2016. dec. 4. 23:52
 4/9 RRR ***** válasza:

na és ,ha van

a csókot ,meg neked kell érezned,hogy lehet vagy se

de talán még korai lett volna 2 alkalomkor..

2016. dec. 5. 00:17
 5/9 anonim válasza:
Ez nem feltetlen a tetszes jele...
2016. dec. 5. 00:18
 6/9 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, de fiúként nem tudom megmondani .. kíváncsi vagyok a csajok véleményére is. Amúgy mennyi idősek vagytok?
2016. dec. 5. 00:48
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Illet volna megcsokolni más barátnőjét? Kr*eten.
2016. dec. 5. 00:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Fu én lassan 27, ő 19
2016. dec. 5. 01:02
 9/9 anonim ***** válasza:
azért ennyi alapján lekapni egy foglalt csajt kreténség lenne. Gondolj arra ha te lennél a palija hogy fogadnád ha mikor veled van mással ennék egymást csak mert pl összekaptatok valami kis dolgon?
2016. dec. 5. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!