Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már több napja gondolkodom de nem tudom eldönteni, hogy biszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Most volt egy több hónapos kapcsolatom egy fiúval és borzasztóan szerelmes voltam és nagyon jól éreztem magam vele..nem volt semmi gond. 2 hónapja szakítottunk (miatta) és van egy lány osztálytársam..mindig őt nézem és tetszik..elképzelem vele ahogy csókolózunk, felkérem táncolni meg minden..viszont lefeküdni egy lánnyal biztos nem tudnék..mi ez az érzés? Tényleg biszexuális vagyok? 16/L2016. dec. 26. 21:14
1/4 anonim 

válasza:

Egy picit valószínűleg az vagy elég sokan biszexuálisak amúgy ha ki lehetne mutatni nagyon pontosan hogy ki az és ki nem valószínűleg megdöbbentő adatot kapnánk.
2/4 anonim 

válasza:

Én is így kezdtem a beismerést magamnak, tagadtam először.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nálad is így lesz. Lehet, hogy csak kicsit összezavarodtál. Tudom, sokan mondják, de az idő majd megoldja
Adj magadnak időt, és rá fogsz jönni, hogy mi van veled:)
16l
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ!!:)
2016. dec. 28. 11:10
4/4 anonim válasza:
Szerintem, minden nő biszex. Nem tudom elhinni, hogy egy szép női test ne tetszhetne azonos neműnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!