Tudtok mondani LMBTQ szervezetet Szabolcs megye vagy Hajdú-Bihar megye környékén?
Most van egy országos szerveződésű projekt a Magyar LMBT Szövetség által, a neve "Itt vagyunk!" esetleg keress rá, van külön honlap, facebook oldal stb.
Lényege, hogy a nyáron több városba is kitelepülnek, sátorral, tájékoztató lapocskákkal és beszélgetnek járókelőkkel. Már a Pride-hét alatt is volt egy ilyen Budapesten, én ezen voltan önkéntes (ahogyan lehet jelentkezni a mostaniakra is) és egyáltalán nem olyan unalmas szórólapozgatás, mint amilyennek hangzik. Sokakkal elegyedtem beszélgetésbe, érdekes álláspontokkal találkoztam (negatívval hála jó égnek nem igazán) és szerintem én is hagytam egy-két maradandó gondolatot másokban.
Szervezetről tehát nem tudok, nem vagyok ismeretes arrafelé, de szerintem jó ötlet lehet rákeresned erre, megismerhetsz embereket akik a környékeden érdekeltek ilyesmiben.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!