Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejönnek az ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejönnek az ilyen csajok, vagy örökre egyedül maradok? 😂

Figyelt kérdés

Szóval olyan lány vagyok aki ad a külsejére szeretek sminkelgetni szabadidőmbe, és a ruháimat is megválogatom, viszont van egy olyan oldalam ami inkább fiús, tehát imádom a sportokat a kocsikat és műszakilag is nem csak hogy jaj de jól néz ki ez a kocsi...😂

Szeretek sokmindent amit egy fiú.

Nagyon nagy BMW függő vagyok de nem csak az új luxus modellekért rajongok mint egy olyan nő akinek az számít hogy BMW és az sok pénz..

Imádom a driftet meg mindenféle autósportot.😍 Nagyon BMW b*zi vagyok és mindig szerettem volna egy olyan srácot akivel kiélhetem a driftes vágyaim egy jók is e36 os BMW vel 😂

Jaj szerintem egyedül pusztulok majd el...

(17L)

2016. dec. 26. 20:31
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Nekem bejon ha egy lany szereti a bmw-ket :D legalabb lenne kivel megbeszelni az ilyesmit :)
2016. dec. 28. 12:03
 22/28 anonim ***** válasza:
Nekem M5 van, a 4.4-es 560 pacis verzióban. De elhiheted, hogy nem azért fizettem érte, hogy majd egy hozzád hasonló kis p.csával fának bas*ódjak vagy netán más autósnak.
2016. dec. 28. 13:29
 23/28 anonim ***** válasza:
Szeretem a fiús lányokat. Nem vagyok b*zi punk vagyok és ezért.
2016. dec. 28. 19:32
 24/28 anonim ***** válasza:
40%
Gratulálok, a leghülyébb "fiús" dolgokat tetted magadévá.
2016. dec. 29. 16:26
 25/28 anonim válasza:
100%

Nekem bejön, ha egy lány szereti az autókat és mellette még nőies is. Érdekes volt olvasni, hogy a "férfiak" nagy része mennyire lenéz téged, azért mert a bmw-t szereted.

Az E36 volt nekem is az álom, de napi használatra nem vennék már. Játszós autónak viszont tökéletes. Jelenleg E46 vétele van tervbe véve. Ha minden jól alakul, tavasszal már egy multikormányt tekergetek.

Fel a fejjel, a bunkó válaszolókkal ne törődj.

2016. dec. 29. 20:26
 26/28 anonim ***** válasza:
28%

Nem

Nem

Nem

És NEM

2016. dec. 30. 21:49
 27/28 anonim ***** válasza:
39%
Kamu.
2016. dec. 30. 22:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy engem is nagyon érdekelnek ezek a dolgok, a.u.t.ó.b.u.z.i vagyok, mégis nekem egy nőies, gyengéd barátnő kellene.Egy nő legyen nő.El vagyok b.a.sz.v.a, tudom.
2017. jan. 8. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!