Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejönnek az ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejönnek az ilyen csajok, vagy örökre egyedül maradok? 😂

Figyelt kérdés

Szóval olyan lány vagyok aki ad a külsejére szeretek sminkelgetni szabadidőmbe, és a ruháimat is megválogatom, viszont van egy olyan oldalam ami inkább fiús, tehát imádom a sportokat a kocsikat és műszakilag is nem csak hogy jaj de jól néz ki ez a kocsi...😂

Szeretek sokmindent amit egy fiú.

Nagyon nagy BMW függő vagyok de nem csak az új luxus modellekért rajongok mint egy olyan nő akinek az számít hogy BMW és az sok pénz..

Imádom a driftet meg mindenféle autósportot.😍 Nagyon BMW b*zi vagyok és mindig szerettem volna egy olyan srácot akivel kiélhetem a driftes vágyaim egy jók is e36 os BMW vel 😂

Jaj szerintem egyedül pusztulok majd el...

(17L)

2016. dec. 26. 20:31
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nekunk e46 van igazabol mindegy milyen csak altalaban e36 al szoktak a magyar sracok driftelgetni:DD
2016. dec. 26. 21:08
 12/28 anonim ***** válasza:
Sztem különleges vagy, úgy értve hogy fiús meg a lányos dolgok is érdekelnek komolyabban. Nem vagy a nagy esetem, mert a BMW sztem nem nagy szám.. Ne haragudj, de ez van. Viszont barátod sztem lesz, mert már a legcsúlyább és leghülyébb embereknek is van.
2016. dec. 26. 21:13
 13/28 anonim ***** válasza:

Engem rohadtul nem érdekelnek az autók :D

A BMW túl van reklámozva. Ezerszer megbízhatóbb autók vannak nála. De a lányok érdekelnek :P

2016. dec. 26. 22:10
 14/28 anonim ***** válasza:

Nekem sem kellenél, valahogy ez a téma engen hidegen hagy.

De biztos talalsz majd olyan fiút, akinek hasonló az érdeklődési köre (sok ilyen van).

18/F

2016. dec. 26. 22:10
 15/28 A kérdező kommentje:

Oh azt hogy NEKEM SE KELLENEL olyan rossz olvasniXD

De megertelek titeket sracok csak olyan elkeserito hogy ilyen vagyok:c

2016. dec. 26. 22:12
 16/28 anonim ***** válasza:
60%
Nem fogsz egyedül maradni mert a r i b a n c o k n a k mindig is lesz barátjuk. Viszont nekem nem kellenél.
2016. dec. 26. 22:29
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ri*anc :/
2016. dec. 26. 22:35
 18/28 anonim ***** válasza:

biztos van olyan gazdag csávó, akinek BMW-je van és tetszenél neki, de nem sokan fognak azért x szett gumit elkoptatni túl gyakran, hogy drifteléssel téged szórakoztassanak.

illetve azért nem olyan egyszerű driftelni sem. akinek sokat számít, hogy milyen kocsija van, az félteni is fogja.

én ha BMW-t vennék, biztosan nem a remek magyar utakon próbálkoznék drifteléssel.

2016. dec. 26. 22:46
 19/28 anonim ***** válasza:

Fruzsi te vagy az?:D

Nem maradsz egyedül, sokaknak bejönnek az ilyen lányok:)

2016. dec. 26. 23:06
 20/28 anonim válasza:
Hát nekem akkor sem jönnél be ha veled egykorú lennék. Én 30 éves vagyok és apuka szerintem egy nőhöz a mini illik attól is leszáll a hajad vagy más ilyen járgány. Nekem 520xd-m van,1 éves. De nem vagyok bömös buzgó. De ha te driftelgetni szeretnél akkor azok a 300E-1M Ft-os kategória ami magyarul egy roncs. Mondjuk 1 misiért találni viszonylag jót ami még elgurul. Csak arra figyelj hogy a fiúk ne veled drifteljenek már ha érted.
2016. dec. 27. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!