Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szetszakad a szivem es nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szetszakad a szivem es nem tudok mit tenni ellene (? )

Figyelt kérdés

El vagyok veszve.

Van egy baratom aki nekem nagyon bejon de az en ralatasombol neki egy masik fiu tetszik amit tagad de erzem hogy mast szeret nem engem...

Es akarhanyszor felhozodik a neve olyan erzes tolt el mintha kes szurna a szivembe es jol meg is forgatna azt...

szerintetek mit tudnek ez ellen tenni... marad az ultimatim?

2016. dec. 25. 22:37
 1/10 anonim válasza:
Ha a nevét hallod, próbálj meg valami pozitív emléket felidézni. Nekem sincs kapcsolatom és hasonló a helyzetem a tiédhez, és elhatároztam, hogy elfelejtem a srácot és élem az életem. Hiába rágódom rajta, ha fölösleges. Legyél pozitív és nyitott más lányok felé is. Lehet, hogy felfigyel rád. Reménykedhetsz, de ne rágódj sokat ezen, mert rossz hatással lesz rád. Sok sikert! :) :) :)
2016. dec. 25. 22:50
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem higgy a csajnak...

Barátok vagytok...És főleg ha jó barátok akkor mindent megosztotok egymással...Ha tetszene neki az a másik akkor úgyis elmondaná és nem hazudna.(:

2016. dec. 25. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Fölösleges féltékenykedni.

Aki marad, az marad. Szeret.

Akit lehet, visznek. És akit lehet vinni, azèrt nem kár.

2016. dec. 26. 03:22
 4/10 anonim válasza:

#1 nem mondanam hogy pancsikolok a jonemlekekben akad egy ketto az utobbi 5 honaprol de annyi az meg mindig eszembe van hogy el ne felejtsem...

#2 ahaaa de itt csak az a bokkeno hogy vannak azert olyan dolgok amiket nem mondd el es azok a masik sracra vezethetoek vissza ezzel van a baj mert hiaba mondom neki hogy nyugodtan elmondhatja baj nem lesz belole max kinlodok kicsit es kesz de azert sem...:(

2016. dec. 26. 04:28
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 vagyok
2016. dec. 26. 06:33
 6/10 A kérdező kommentje:
#2 tudom hogy nem mondana el mert ismer tudlsagosan is ismer
2016. dec. 26. 07:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Pont azert mondana el. Egy baratsagba mindegy hogy mennyire ismerik egymast, megbiznak egymasba. Szerintem.
2016. dec. 26. 09:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Ott a pont

De a bizalomhoz ket ember kell

2016. dec. 26. 09:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Es hanyan vagytok?

Fogyelj en hinnek neki, de te tudod. Elhiszem hogy rossz erzes de ne feltekenykedj mindenen.

2016. dec. 26. 09:33
 10/10 A kérdező kommentje:

Ketten

Nem mondtam hogy nem bizok es azt srm hogx nem hiszek neki epp az hogy hiszek es bizok de mind ez semmit sem er ha o nem bizik benne :(

2016. dec. 26. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!