Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mit lehetne tenni ellene?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akibe szerelmes voltam. Ő pofára ejtett, aztán azóta sem tudom elfelejteni. Ha azt gondolom vagy hangosan ki is mondom, akkor nemsokkal utána bűntudatom lesz. Az eszem azt mondja, hogy ne is foglalkozzak vele, míg a szívem azt, hogy igen. Szeretném elfelejteni, ez tenne nekem a legjobbat, de mégsem megy... Miért?
Előre is bocsi, csak nem tudtam egyik topicba sem helyezni, ezért írtam ide.
2016. aug. 7. 11:16
1/3 anonim válasza:
Azt jelenti szereted/szeretted. Egyedül az idő segít és lehet nem is elfelejteni de túllépni rajta.Sajnos ennél hasznosabb/biztatóbb dolgokat nemigen mondhatok :D:D Én is voltam így fiúval ha lelkizni szeretnél írhatsz nyugodtan :) :D
2/3 Adelll válasza:
Pontosan...idovel jobb lesz.meg tudod ha talalsz valakit aki viszont szeret vagy legalabbis jobban bejon mint ez a csaj es akkor elfelejted. Kitartas:D
3/3 anonim válasza:
ugyanígy vagyok én is. élj kicsi rock n roll életet. buli pia táncok flörtölések, ismerkedések persze mindent szigorúan viccnek felfogva. mert az élet egy vicc. kezdj élni és jobb lesz idővel. a nővel meg ne foglalkozz mert nem ér fabatkát sem. gondolj bele ő foglalkozik veled? szemét egy dolog ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!