Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vélemény?

Ha a saját szerzeményed és büszke vagy rá, akkor teljesen oké. Persze vannal határok, ne úgy érezzem magam, mint egy vadaspark fogadótermében, de két-három trófeával nincs baj.
És a vadászat szerintem jó szenvedély, de fontos, hogy ne legyél "gyilkos" típus, ha érted, mire gondolok. Szóval szeressed az állatokat, és nem csak lelőni.
Illetve inkább vadásszon a barátom, minthogy minden héten seggrészegre igya magát és kábszereken éljen.
16/L

"de mért mi a baj vele? mi a baj pl egy őzbak trófeával?"
egyel talán még semmi, de ha tele a szobád

Tényleg mennyi idős vagy?
Csak kíváncsi vagyok:)
21-es voltam.

Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de nem te szóltál hozzá a napokban egy igen megosztó vadászati jogos, kutyás cikkhez?
Tényleg bocsi ha nem, csak a hozzászólàs stílusa, tartalma és a kor kb stimmelt, és pont emlékeztem, hogy volt egy ilyen kérdés, és most csak kíváncsi vagyok, milyen a detektív ösztönöm...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!