Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Vélemény?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Vélemény?

Figyelt kérdés
Mi lenne a véleményetek arról, hogy a srác szobája tele van agancsokkal trófeával kikészített görénnyel kitömött nyestel lenne tele a polca//íróasztala? kort is irjatok lécci
2016. dec. 24. 22:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

ez még szerintme is undorító. pedig nem lány vagyok..

20/f

2016. dec. 24. 22:15
 2/30 anonim válasza:
Nekem nagyon furcsa lenne egy "temetoben" aludni.De nyilvan, ha nagyon szeretem a pasit elviselnem... 30 /n
 3/30 anonim ***** válasza:
ha nem egy 30-25 evesrol van szo akk nagyon fura.. 15/l
 4/30 anonim ***** válasza:
Fújjjj.Fúj.16\l
2016. dec. 24. 22:16
 5/30 anonim ***** válasza:
És egy kibelezett szarvas az ágy, mi? Puha is meleg is, tökéletes, nem kell itt finnyáskodni.
2016. dec. 24. 22:20
 6/30 A kérdező kommentje:
de mért mi a baj vele? mi a baj pl egy őzbak trófeával?
2016. dec. 24. 22:24
 7/30 anonim ***** válasza:
Egy ilyen fiúval elvből nem jönnék össze, ugyanis nagy állatbarát és védő vagyok. Undorítónak tartom, és nem hinném, hogy túl higiénikus.
2016. dec. 24. 22:30
 8/30 anonim ***** válasza:

Ami azt illeti azért lehet fura sok embernek, mert a "halál" lenne körülöttük állandóan. Ott egy halott szarvas, egy halott őz. Sok embernek van kutyája és az állatokban nem csak a húst látja. Halál, gyilkosság, stb, mindent bele lehet látni ebbe. Persze ezek durva szavak, de a levegőben ott vannak egy ilyen környezetben.

Másrészről szerintem nem egy feltétlenül rossz dolog. Sok "állatvédő" eszik húst, tapos el pókot, csótányt, egért stb. direkt is. Te ugyanezt csinálod csak nagyobban.(csak annyi különbséggel, hogy dekorációt+ételt is csinálsz belőle) Ha nem vadászol, akkor is támogatod a vásárlással őket. Ha ez a szenvedélyed, akkor csináld, és ne hagyd ott senki miatt.

2016. dec. 24. 22:38
 9/30 A kérdező kommentje:
mi nem higénikus benne/rajta?
2016. dec. 24. 22:39
 10/30 A kérdező kommentje:
vadász család szóval igen nálam szenvedély
2016. dec. 24. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!