Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a fiúk bókolnak nektek, de olyan bókokkal ami a melletekre, vagy a feneketekre vonatkozik szeretitek?
Az egyik osztálytársam példáúl megdicsérte az egyik lány mellét azt mondta pont olyan kért karácsonyra,vagy egy másik eset csak simán rákérdett valaki arra hogy előtte levenné a melltartóját(persze ezt nem mondta komolyan),erre a lany mosoloyogva nemet mondott.
Ha van hasonlo tapasztalatotak irjatok mar le legyszives
Ez helyzettōl függ, meg attól ki mondja. Ha egy idegen, akkor pofán vágnám. Egyébként ha egy helyes srác mondja lehet imponálna, de egyben kanosnak gondolnám,ami nem túl elōnyös. Tehát helyedben nem sūrūn mondogatnék lányoknak ilyet(persze a ribiknek mondhatod😀)
16/L
ha a párom mondaná, az oké lenne. viszont ha egy idegen, akkor pofán b.a.szn.á.m :) már csak azért is mert nem egy kis értéktelen r.i.b.i vagyok
18.L
sztem ha mosolyogva meg kedvesen mondod, akkor oké
nekem bejönne ez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!