Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viseljem el a szakítast? 17/l
Figyelt kérdés
Egy iskolaba jarunk,nekem o volt a mindenem.Nagyon szeretem ot,alomkapcsolatunk volt.Egy vilag dolt bennem ossze,pedig nem az elso szakitasom.Nagyon megvisel.2016. dec. 22. 14:17
1/10 anonim válasza:
Tudom, nyálas, de ilyenkor csak az idő segíthet. Most csak annyit tehetsz, hogy itt a szünet, próbálod elfelejteni, kipihened magad, és átértékeled a dolgot. Ha gondolod privátban írhatsz, és akkor jobb tanácsot is adhatok, meghallgatlak, meg ilyenek :D
2/10 anonim válasza:
Közhely lesz amit írok de ezen tényleg csak az idő segít,engem néha most is megvisel az első szakításom pedig az se most volt.
3/10 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen foglald el magad valamivel, szólj a barátaidnak, rendezzetek programokat :) lényeg, hogy ne ülj otthon és szomorkodj egyedül. Ismerkedhetsz is akár, lehet épp megismersz majd valakit aki elfelejtteti veled, sosem lehet tudni :) még a futást ajánlom, nálam csodákra képes. És idővel ugye jobb lesz.
5/10 anonim válasza:
annyira nem lehetett álomkapcsolat ha szakítottatok... gondolj arra a bökkenőre ami miatt vége lett az meg kell hogy erősítsen
7/10 anonim válasza:
Álomkapcsolat lett volna, nem hagyott volna el... sajnos a saját magunk által elképzelt kép nem mindig felel meg a valóságnak. Te valamit lehet, hogy tökéletesnek tartasz, de a másik fél sokszor nem biztos, hogy így vélekedik.
Az idő az egyetlen gyógyír.
8/10 anonim válasza:
Itt a szünidő. Töltödj fel, gondolod végig, hogy te mit hibáztál és ő mit. Foglald le magad és ne mutasd felé, hogy fáj. Tölts több időt az osztályoddal, szeretteiddel és idővel jobb lesz.
9/10 anonim válasza:
Ne add fel,tényleg jobb lesz egy idő után. Ugyan abban a cipőben járunk, 1 hete szakítottunk a barátommal másfél év után,ő volt az első barátom.Ne negatívan állj hozzá a dolgokhoz, persze én is úgy érzem,hogy ő a mindenem, vele tudtam csak megbeszélni a dolgaimat. De ő nem szeret és ezt el kell fogadni, ha együtt maradtatok volna,akkor sem lett volna már jó. Most végre lesz időd magadra,a barátaidra. szingli vagy! Csinálhatsz akárkivel bármit,élvezd ki,próbálj nem szomorkodnk és nem a volt barátodra gondolni. Bulizz! Persze csak mértékkel. Persze klisé,de az idő elteltével jobb lesz,hidd el! Jönni fog valaki,aki ezerszer jobban szeret(persze tudom, hogy most nem akarsz mást) De túl kell lépned rajta, nincs más választásod. Ne szomorkodni és sajnáltatni akard magad,hanem élvezni az életet! Ajánlom a macskás videókat,én nagyon felvidulok tőlük!:Dd Remélem tudtam egy ici picit segíteni (az a para h egyben magamon is segíteni akarok azzal, hogy ezeket leírtam) Fel a fejjel, lesz ez még sokkal jobb is! 18/L
10/10 anonim válasza:
hasonló a cipő itt is... beszélgess sokat a barátaiddal, kapcsolj ki, őt és a hozzá fűződő emlékeket, dolgokat is távolítsd el. és ahogy egy fentebbi hozzászóló mondta, gondolj a szakítás okára.
nekem még az segít, hogy képzeletben mindenféle rosszat csinálok vele... pl kidobom a gépét az ablakon. tudom, hogy a bosszúállósdi gyerekes, de én jobban érzem magam tőle sokkal, ha ezeket gondolatban végigjátszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!