Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Fiúk, ti bántatok már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Fiúk, ti bántatok már meg egy szakítást?

Figyelt kérdés
Mi miatt?

2016. jún. 14. 16:47
 1/3 anonim válasza:

Igen, és azóta is bánom. Ennek már majdnem három éve.

Senkinek nem tetszett, hogy együtt vagyunk, és mindent megtettek, hogy ezen változtassanak (jóval idősebb párom volt). Sikerült nekik, szakítottam vele, ergo ÉN rontottam el, és ez az egész azóta is üldöz. Nem látom a kiutat, fogalmam sincs, ki vagy mi tudna rajtam segíteni, pedig állítólag csinos, szép lány vagyok, sokan próbálkoznak, de valahogy egyik sem sül el jól... :(

2016. jún. 14. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éve lett vége egy kapcsolatomnak, ugyan az a sztori mint az előző leányzónál. Mindent megtettek, hogy mi ne lehessünk együtt. Bár a lány nem nagyon bánhatta a dolgot, mert simán összejött mással.
2016. dec. 23. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Bár itt én a srác vagyok.
2016. dec. 23. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!