Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a baj velem? A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baj velem? A többi lent.15/L

Figyelt kérdés

Először is kezdeném a külső tulajdonságaimmal : kb. derékig érő szökés-barna színű hajam van ami hát em is egyenes de nem is göndör inkább hullámos,a szemem zöld színű,167 cm,45-46kg. Nagyjából ennyi.

Belső:vicces vagyok és sokat mosolygok. Imádom a vicces embereket minden vicces dolog nevetek, habár sokak szerint néha már túlzás.Külsőre aranyosnak tűnök de ha elég nagyszájú vagyok. Nem szeretek bántani másokat,mindig arra törekszem hogy az osztályba mindenki boldog legyen és hogy ne veszekedjenek, ezért elnyertem az osztály szíve díjat:)Van egy-két riválisom.Ha valami nem tetszik az szóvá teszem bárki is legyen az akár gyerek akár felnőtt. Mindig van valami vicces beszólásom a többiekhez. és sajna vannak beírásaim azért mert "veszekedtem"és "flegmáskodtam" pár tanárral. Imádom a vígjátékokat,a sci-fi-ket. Lány létemre soha nem sírok filmeken. Jó tanuló vagyok, kivéve a rajz és a tesi.Sportolni nem nagyon szeretek,és nem is szoktam kivéve a síelést. Imádom a sütiket, ezt leszámítva egészségesen eszem szóval chips az szóba se jöhet :) Nagyon szeretek zenét hallgatni csak modern zenéket hallgatok, 2 éve gitározom, sok barátom van fiuk is lányok is. Van egy bff-em már 8 éve.Nem vagyok kocka mer alig gépezek de nagyon szeretek CS:GO-ni.Ugye mondtam hogy nem vagyok kocka de attól még elég sokat szoktam instagramoz-ni snapchatez-ni... sokan k*rváznak ez miatt,de igazából nem izgat. Kurv*nak tartanak azért is mert mindenkivel flörtölök. És mindekivel jól kijövök és még sincs senkim (fiú)Az osztályba is a fiúk mindig megölelnek de ez csak baráti... .Majd ha felnőtt leszek akkor szeretnék egy saját bárt nyitni. Kb. ennyi

Lécci mondjátok hohy mi az ami mi a gond velem?

UI.:bocsi a hibákért

2016. dec. 20. 13:21
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
82%
#1 jó a megfogalmazás :'D
2016. dec. 20. 13:33
 2/54 anonim ***** válasza:
82%
A helyesírásod gyenge.
2016. dec. 20. 13:36
 3/54 anonim ***** válasza:
81%
Az a gond és baj veled mint a korosztályodban a többséggel. Attól mert szereted az instagram-ot vagy akár a CS:GO-t nem is lesz senkid, de akkor sem ha utálnád ezeket. Kimondottan az a kérdés hogy megfelelő értelmi szinten vagy-e egy párkapcsolatra, és hogy találsz-e fiút ehhez. De ahogy észlelem neked nem kell még párkapcsolat mert nem érted a lényegét. Itt is mintha egy terméket írtál volna körül úgy festetted le magad. (Csak írtad amit gondoltál szeretsz és amilyen vagy, de nem összefüggő mondatokban.) A szerelem más...az igazi érzelmekkel teli kapcsolat is más, erre nem állsz készen.
2016. dec. 20. 13:36
 4/54 anonim ***** válasza:
42%
Figyeljétek már,töröltette a válaszomat a kisasszony XD Ugye nem mondasz meg anyukádnak?
2016. dec. 20. 13:50
 5/54 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem állok készen egy komoly kapcsolatra de én nem azért vagyok fönn az instagramon meg nem azért CS:GOzom hogy ezzel felkeltsem a fiúk figyelmét.
2016. dec. 20. 13:52
 6/54 anonim ***** válasza:
60%
5# Csak nem illik vele menőőzni.Ja meg azzal is,hogy mindenki ölelget téged. xD Akkor,ha lesz pasid,vele mit csinálsz mások előtt? Bele se gondolok :D :D :D
2016. dec. 20. 13:54
 7/54 A kérdező kommentje:
Bocsi nem akartam válaszolni mert többször volt már ilyenből gondom hogy rámírtak én nemet mondtam és akkor utánna az jön hogy milyen p*csa vagyok meg minden. És nem mondlak el az anyukámnak. :)
2016. dec. 20. 13:54
 8/54 anonim ***** válasza:
46%

"nem azért CS:GOzom hogy ezzel felkeltsem a fiúk figyelmét."

Valóban? Biztos nagyon élvezetes lehet folyamatosan kikapni. Vagy annyira jó player vagy hogy nem kapsz ki gyakran? Kétlem mert alig gépezel.

2016. dec. 20. 14:12
 9/54 anonim ***** válasza:
70%
9# Attól még játszhat jól... xD
2016. dec. 20. 14:20
 10/54 anonim ***** válasza:
54%
Szerinted mennyire esélyes hogy egy lány aki aki alig játszik az jól játszik?
2016. dec. 20. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!