Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gondja van velem?
Rövidre fogom fogni!!
Reggelente nagyjából minden egyes nap látok egy lányt, eddig minden szép és jó, de ő általában vagy olvas, vagy a dölfet nézi és úgy sétál el mellettem, vagy pedig mintha direkt a másik irányba nézne :/.
Ma viszont erősen néztem, ha fogalmazhatok így, szugeráltam őt, meg így magamban mondtam, hogy nézz már fel, nézz már fel, hááát fel is nézett, aztán belenéztem a szemébe és ő is az enyémbe és láttam egy tudatos cselekvést, a száját jobbra húzta, de ez nem lehetett mosoly, mert ki az aki, úgy mosolyog, hogy csak az egyik oldalra elhúzza a száját, vagy ez mosoly volt?
Külsőre barna hajú és barna szemű a lány, én is barna szemű és barna hajú vagyok, huh de sok közös vonás :D, kb egy fejjel magasabb is vagyok, szóval csak akkor lenne gond a magasságommal, ha neki az extrém magas emberek jönnek be.. Külsőleg nincs semmi kifogálható rajtam szerintem, nincs 1 db pattanásom sem, a szemem is normális, szerintem az orrom is meg a szám is a helyén van, persze ettől függetlenül nem tetszhetek mindenkinek, de érted nem?? nem lehetett semmi oka mosolyogni rajtam, szóval esetleg szimpatizált velem?
én 17 éves vagyok, ő meg 15-16 éves lehet (gimnazista azt tudom, mert azt tudom még, hogy hova jár suliba..)
Mégis hosszú lett, szóval elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!