Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy erjem el hogy lefekudjon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy erjem el hogy lefekudjon velem?

Figyelt kérdés
Van egy srac aki nagyon jol nez ki fiatalabb mint en es baratok vagyunk de en le akarok vele fekudni,de hogy vegyem ra hogy nallan aludjon mikor kb 2 utcaval lakik alrabb. Tudtok valami praktikat vagy valamit? Ja es tudom hogy nem jovokbe nek ugy hogy jarna velem es o se nekem nekem sak testileg kene es nem tudom hogy ugy en is kellenek e neki. kerlek normalis valaszokat koszi.
2016. dec. 7. 02:14
 1/9 A kérdező kommentje:

Ja es 18/L

17/F mellekesen

2016. dec. 7. 02:16
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Az igen, az osz' igen :D

Csak mondd neki mit akarsz, nem fogja kihagyni :D

Én belemennék :33 :Dd

17f

2016. dec. 7. 03:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Mondjad neki hogy aludjon NÁLAD. Nem , nallan, meg alrabb.
2016. dec. 7. 06:23
 4/9 anonim válasza:
90%
Előbb tanulj meg helyesen írni.
2016. dec. 7. 06:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Inkább velem akard ezt :DD 17F
2016. dec. 7. 07:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki mit akarsz. Ha nekem az mondaná egy lány hogy le akar feküdni, nem is gondolkoznék. Akkor se ha esetleg csúnyácskàbb picit.

17F

2016. dec. 7. 08:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Csak azok a lányok fognak lefeküdni veled, akik bárki más előtt képesek széttenni a lábukat és meg is érdemled.

2016. dec. 7. 17:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibakert csak a telom rossz es nem tudok normalisan gepelni neha
2016. dec. 7. 22:05
 9/9 A kérdező kommentje:
15-19 eves fiuk jelentkezeset varom kenyeztetesre! Privatban kepek alapjan valasztom ki a megfelelot! Lehetoleg ne hamis kepekkel.
2017. márc. 11. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!