Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy érjem el, hogy lefekudjon...

Hogy érjem el, hogy lefekudjon velem?

Figyelt kérdés

sziasztok.

van egy baratnom. 14L

1 eve vagyunk egyutt. mindenhogy probalkoztam mar, de nem akar velem lefekudni. egy ev alatt meg a polojat sem tudtam levenni.!!! amig nem "terek ra a lenyegre" addig egy igazi vadmacska. :D de ha kezdenek mar valamit akkor panikrohamot kap es leraz. mindennel jobban szeretem, amint 18 lesz megkerem a kezet es nem fogom emiatt elhagyni, de mar iszonyatosan kivanom.

otletek?

20F

2014. aug. 2. 22:28
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele erről, hogy mitől fél, de ne erőltess semmit. Mondd meg neki, hogy ha van kedve pettingelhettek.
2014. aug. 2. 22:29
 2/32 anonim ***** válasza:

Ne erőltesd!!!

Pettingeljetek.

2014. aug. 2. 22:29
 3/32 anonim ***** válasza:
vagy menjetek el kempingezni
2014. aug. 2. 22:31
 4/32 A kérdező kommentje:

mar emlitettem neki a pettinget is, de hallani sem akar rola.

kerdeztem h mitol fel, de elmenekul minden kerdes elol..

2014. aug. 2. 22:33
 5/32 anonim ***** válasza:

mindenképp mond el neki ezt amit gondolsz!

csak lassú tempóval közeledj ha még nem annyira idővel ő is biztos akarni fogja majd

2014. aug. 2. 22:33
 6/32 A kérdező kommentje:

mar a 2. honap utan is probalkoztam, de semmi.. meg bikinit sem vesz fel elottem.

pedig nincs mire panaszkodnia... gyonyoru homokora alak. mellek a javabol. csodalatos arc. feszes popsi.. minden ami kell.

2014. aug. 2. 22:39
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Mit vársz egy kislánytól?
2014. aug. 2. 22:46
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

14 éves! A leírásod alapján még szégyenlős, nincs rá felkészülve, egy kicsit gyerek.

15-16 évesen nem lesz ilyen.

Ne siettesd.

2014. aug. 2. 22:48
 9/32 anonim ***** válasza:
Már amikor 16 lesz elveheted. Nagykorusítják, és nincs akadálya.
2014. aug. 2. 22:49
 10/32 A kérdező kommentje:
amikor eloszor meghallottam hany eves... en is ezt mondtam. de kulsoleg es belsoleg sem lehet gyereknek nevezni. egy erett no. ugy viselkedik, ugy beszel, ugy nez ki. mindenben hatarozott es magabiztos. de ezt az egy dolgot ugy taszitja magatol hogy mar nem is lehetne jobban.
2014. aug. 2. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!