Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy érjem el, hogy lefekudjon...

Hogy érjem el, hogy lefekudjon velem?

Figyelt kérdés

sziasztok.

van egy baratnom. 14L

1 eve vagyunk egyutt. mindenhogy probalkoztam mar, de nem akar velem lefekudni. egy ev alatt meg a polojat sem tudtam levenni.!!! amig nem "terek ra a lenyegre" addig egy igazi vadmacska. :D de ha kezdenek mar valamit akkor panikrohamot kap es leraz. mindennel jobban szeretem, amint 18 lesz megkerem a kezet es nem fogom emiatt elhagyni, de mar iszonyatosan kivanom.

otletek?

20F

2014. aug. 2. 22:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
61%
Ez van akkor, ha 20 éves fejjel összejössz egy gyerekkel... Majd tanulsz belőle
2014. aug. 2. 22:53
 12/32 anonim ***** válasza:
52%

szerintem akkor is gáz ha egy 14 éves kislányt meg akarsz fektetni ha 14-15 lennél megértem ,de nem lenne egyszerübb egy idősebbel?

1 éve vagytok együtt

szóval 13 éves csajra hajtottál 19 évesen grat biztos sokat küzdöttél érte (Y)

2014. aug. 2. 22:54
 13/32 A kérdező kommentje:

igen. sokat hajtottam. hosszu honapokba telt hogy magamenak tudhassam..

egyebkent mindig idosebb baratnoim voltak.. de o annyira intelligens, bajos es elragado hogy belebolondultam...

de sajnos vagy nem sajnos en sem vagyok fabol.

2014. aug. 2. 22:58
 14/32 anonim válasza:
Ha ő nem akarja, akkor biztosan nincs még kész rá. Gondolj arra, hogy mennyire tönkreteheted őt azzal, ha elsietteted a dolgot, mert lehet, hogy bizonyos helyzetekben éretten viselkedik, de akkor is még nagyon fiatal. Főleg így, hogy nyomást is helyezel rá, nekem még kevésbé lenne hozzá kedvem, mert kényszernek érezném. Hanyagold inkább a témát, és hagyd, hogy ő jelezzen, mikor már ő is akarja.
2014. aug. 3. 00:01
 15/32 anonim ***** válasza:
47%
Jaaaaajjj érett nő a seggem. Minden veled egykorú csávó ezt hajtogatja mikor kislány barátnője van. Kislány még. Nem érett a szexre. 14 éves. Nekem a 14 éves rokonom még esténként mesecsatornát néz. Barátaid előtt amúgy nem gáz hogy egy kislánnyal jársz? Hanyadikos az általánosba, most lett felsős?
2014. aug. 3. 01:05
 16/32 anonim ***** válasza:
Jaj, úgy beszélsz, mintha mindenki gyerek lenne, aki mesét néz. Azért állítsál a nagy arcodon. 14 éves lány már nem annyira kicsi. Éretlen még, de nem annyira...! Pont megfelelő neki a csók, és az első (pár) petting élmény. Én csak azt nem értem miért akarja bedobni a mély vízbe, hogy egyből szexelni akar vele... Egy pasi tudhatná, hogy kellene haladni!
2014. aug. 3. 01:32
 17/32 anonim ***** válasza:

A leírásból egyértelműen látszik, hogy szexuális téren még éretlen a lány. Ez nem csak a korából fakad, hanem a gátlásaiból+nem tud normálisan kommunikálni erről. Ezen 2 dolog nélkül esélytelen, hogy valamikor jó legyen a szexuális életetek, és mindkettőtöknek fejlődni kell (neked türelem terén, neki meg alapvetően: ismernie kell a saját testét, önbizalmat kell szerezzen, stb)

A vetkőzés komoly dolog egy komplexusos lány számára, szóval nem azt kéne elérni, hogy levehesd a felsőjét, hanem hogy ellazuljon: gyertyafény, romantika, csók, simogatás bőven elég először, utána fokozatosan haladhattok, ahogy ti érzitek. Előre nem lehet megmondani, hogy 2 évbe, 2 hónapba, vagy 2 hétbe telik, mire oldódik a hangulat, és jöhet a 'komolyabb' petting. Itt se lehet tudni, mennyi ideig ragadtokmeg ezen a szinten, lehet elsőre is akar szexet, de előfordulhat, hogy egy ideig még nem szeretné.

Legyél vele megértő, de beszélgessetek őszintén ilyen témákról is, amíg megbeszélni nem tudjátok, addig még biztosan éretlen.

Te egy felnőtt férfi vagy, magadnak kell eldönteni, hogy megéri-e akár éveket várni, vagy keresel valaki mást.

2014. aug. 3. 02:48
 18/32 anonim ***** válasza:
Értem, tehát attól még lehet érett valaki a szexre, ha még Disney Channelt néz, OFC. Azért ennyire ne legyél már szánalmas. 14 éves éretlen. Ez a lány aki fent van említve meg nem is akarja egyáltalán, látszik hogy abszolút nem akar ilyenekről beszélni, mert rohadt kicsi még hozzá. De engem igazából nem is érdekel tovább a téma, mert hányingerem van tőle. Egy jobb világba mindannyian le lennétek csukva már rég pedofíliárért, aztán maximum a 20 éves kancigányokkal pettingelnétek.
2014. aug. 3. 10:33
 19/32 A kérdező kommentje:

emiatt biztos hogy nem fogom elhagyni. nincs az a kangorcs ami erre birna.

de annyira megijed. szo szerint megijed de nem tudom mi a gond. ha mondana h nem. de h ennyire taszitja a dolog...

tegnap este felhoztam a pettinget...

de meg beszelgetni se akar rola.

2014. aug. 3. 13:16
 20/32 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az a gondja, hogy még nem elég érett a testi kapcsolathoz, és ezt ő pontosan tudja, mégha nem érti is.

Persze hogy fél, hiszen még gyerek akkor is ha úgy néz ki és néhán dologban úgy gondolkodik mint egy felnőtt. Neki még nem testi kapcsolatra van szüksége, hanem olyan valakire akire felnézhet, akiben megbízhat, akivel bármit megbeszélhet amit esetleg a szüleivel nem, de a saját korabeliekkel sem esteleg. Másrészről pedig az is elfordulhat, hogy bár nagyon kedvel téged, de ő maga se tudja hogy mit is akar tőled. Egy biztos, ha sűrgeted akkor elveszíted, ha rákényszeríted azzal ártasz neki.

Javaslat vagy légy türelmes, vagy keress másik barátnőt.

2014. aug. 3. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!