Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy érjem el, hogy lefekudjon...

Hogy érjem el, hogy lefekudjon velem?

Figyelt kérdés

sziasztok.

van egy baratnom. 14L

1 eve vagyunk egyutt. mindenhogy probalkoztam mar, de nem akar velem lefekudni. egy ev alatt meg a polojat sem tudtam levenni.!!! amig nem "terek ra a lenyegre" addig egy igazi vadmacska. :D de ha kezdenek mar valamit akkor panikrohamot kap es leraz. mindennel jobban szeretem, amint 18 lesz megkerem a kezet es nem fogom emiatt elhagyni, de mar iszonyatosan kivanom.

otletek?

20F

2014. aug. 2. 22:28
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszt de a keress mast dumaval hagyjatok mert eselytelen...

egyebkent a szuleivel nincs joban. marmint az edesanyjaval nem tartja a kapcsolatot az apuja meg kulfoldon dolgozik es a mostoha anyjaval lakik, de vele nem kedvelik egymast. akarom mondani utaljak. sajnos rajtam kivul 2 kapcsolata volt. az egyik kb semmilyen. a masik meg ugy bant vele ahogy nem lehet egy novel...

szoval nemtudom...

esetleg otletek? mit csinaljak h legalabb megnyiljon?

2014. aug. 3. 22:07
 22/32 anonim válasza:
Egy 14 eves KISlany nem fog megnyílni egy 20 eves ferfi elott... Meg gyerek ha annak nez ki ha nem lelkileg meg kislany. Fel es szégyenlős es meg nincs felkészülve arra hogy bármi legyen köztetek. Ha egy év alatt meg a felsot se tudtad leszedni róla ne várd h valami spéci technikatol szetteszi neked a lábát... Vagy vársz meg kb egy evet v megfektetsz valaki mást
2014. aug. 4. 03:26
 23/32 A kérdező kommentje:
akkor varok. ha kell az eskuvoig is.
2014. aug. 4. 06:39
 24/32 anonim ***** válasza:
47%

Miért nincs belőled több, kérdező?

Mások (nagy többség) már rég eldobták volna, amint nem kapják meg a vágását.

2014. aug. 4. 14:07
 25/32 A kérdező kommentje:
akkora pedofil vagyok ugyebar... o szakitott velem. mert ugye nekem csak a teste kell...
2014. aug. 7. 17:29
 26/32 anonim ***** válasza:
Szakított veled? :(
2014. aug. 7. 18:06
 27/32 A kérdező kommentje:
igen...
2014. aug. 8. 13:39
 28/32 anonim ***** válasza:
Jól tette.
2014. aug. 8. 14:47
 29/32 A kérdező kommentje:

mi az hogy jol tette ember???! voltal te mar szerelmes? en igen vazze. es az ilyen megjegyzesek miatt veszitettem el lehet hogy orokre.

de tudod mit? azert is visszaszerzem csak hogy basszon meg az ideg hogy egy pedofil allat vagyok... -.-

gyoker.

2014. aug. 8. 15:15
 30/32 anonim ***** válasza:

Nem vagy pedofil, csak a kérdésed elég provokáló.

Azok szokták így feltenni a kérdést, akik minél hamarabb lyukra játszanak. Ne hibáztasd, hogy ezt érezte a lány is.

2014. aug. 8. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!