Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátnőm?
Sajnos itt te nem vagy tisztában egy fontos dologgal. Te vagy a harmadik. A búfelejtő. Ha egy nő nincs túl exén, nincs rajta túl és te lehetsz bármilyen jó szőke herceg, akkor is csak egy mellékes szál vagy.
Az is sokat árulkodik a barátnődről, hogy olyan szekér után fut, amilyen. Az ilyen beteges függőségi emberek nem fogják értékelni és nem is tudják értékelni a normál kapcsolatokat, mert nem tudnak vele mit kezdeni.
Szóval igazából annyi a baj, hogy rossz nővel kezdtél.
Jézusúristen XD Ezeken a képeken sírok :D Huh...
Sajnos (mint ahogy az első írta) te vagy a búfelejtő.Ha nem jelent neki semmit akkor simán letilthatná oszt cső :D
"Mondtam neki hogy válasszon vagy én vagy ő mert ha vele beszélni fog továbbra is akkor vége. Erre meg azt irja hogy hát akkor nem is szeretem igazán bla bla..." Érzelmi zsarolás.Próbáld meg minél előbb leépíteni az életedből.
Az meg hogy a szüleivel szeretitek egymást nem jelent semmit.
Én azt mondom, hogy minden egyes perccel amit vele töltesz, csak növeled a kötődést, egy olyan ember iránt, aki nem tud veled mit kezdeni.
Hidd el, túl lehet lépni embereken, de az idő az egy fontos tényező, mert 1 életünk van, és az is véges. Itt nyüszöghetsz vele, ahogy ő az exe után, vagy megkeresed az önbecsülésed és tovább lépsz. Lesz egy idő mire elfelejted és leírod a veszteségeid, de nem mindegy, hogy mikor. Hogy 2 év múlva jutsz el oda, hogy szakítasz és még 2 év, míg túlépsz rajta. Vagy most szakítasz, és 2 év múlva már kész leszel fogadni az újat, a jobbat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!