Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de nem akarok tőle semmi komoly dolgot, csak le akarnék vele feküdni. Hiába próbálkoztam minden eddigi bevállt taktikámmak, nem akar eljönni hozzám :/ Mit csináljak? 18/f
Figyelt kérdés
2016. dec. 18. 14:22
21/25 anonim válasza:
és ha ez neked csak a hegyibeszéd volt a semmiről, nem fogtad fel az üzenetét, akkor tényleg hülye vagy
22/25 anonim válasza:
Örülök hogy sikerült, legyél rá büszke, legalább a normális csajokat meghagyod nekünk. :)
23/25 anonim válasza:
Grat ezen most jót derültem:D 8as voltam
25/25 anonim válasza:
Nem akar elmenni hozzád menj el te hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!