Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de nem akarok tőle semmi komoly dolgot, csak le akarnék vele feküdni. Hiába próbálkoztam minden eddigi bevállt taktikámmak, nem akar eljönni hozzám :/ Mit csináljak? 18/f
8-as, tök jó, hogy így gondolkozol, maradj is ilyen! Sok ilyen fiatal kéne még.:)
Kérdező téged meg őszintén sajnállak, nem is értem, hogy tehet ilyet egy lány, hogy nem fekszik le veled, VELED, aki már minden taktikát kipróbáltál. Mondd meg neki, hogy ássa el magát jó mélyre, amiért nem süllyed egy utolsó r!banc szintjére, komolyan. Felháborító ez a lány, nem bírom feldolgozni se, hogy hogy lehet így élni, hogy az ember nem fekszik le fűvel-fával.
(Remélem érted az iróniát. Ugye csak trollkodsz?)
16/l
8-as for president!
De tényleg.
Próbálj már meg lécci beszélni a kortársaiddal, mert ez így enyhén siralmas állapot, ami van:D
És sok boldogságot nektek!☺
Így még Hitler sem uszította maga ellen a világot.Annyira nagy gond,hogy kiírtam ide amit gondoltam és nem tartottam magamban azt amit éreztem?Vagy inkább erőszakoljak,mert attól jobb lenne?Ez nem csak a mai fiatalságra jellemző amúgy.Nem 1 felnőttet ismerek,aki folyton beszámol a fiatal korában átélt kalandokról.Most bélyegezzetek meg,de ez mit változtat?Örülők annak,aki boldogan tud élni egy kapcsolatban,de én egy ideig nem fogom tudni magam lekötni,mivel nem érzem azt,hogy készen állnék egy új párkapcsolatra.
mikor éljem ki magam,ha nem most?
Jó, tedd, amit akarsz, de ne rángass már bele a saját hülyeségedbe egy szerencsétlen lányt is, aki viszont komoly kapcsolatot szeretne. Kiéled magad, mondjuk h oké, és akkor mi lesz a lánnyal? Eszköz volt, eldobtad, pukkadjon meg, lényeg, hogy te örülhetsz a fejednek?
Ha bszni akarsz, akkor vegyél egy guminőt, és sminkeld ki a lány mintájára. A kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!