Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
úgy érzem semmi értelme nincs az életemnek, valaki segítene?
Régen nagyon jól éltem viszonylag boldog voltam de mára már csak szenvedés van, van boldogságom is de az nagyon kevés és nem tartós a rosszal szembe régen hittem abban hogy ha jót teszel akkor csak kapsz valamit vissza de már rájöttem hogy ez hülyeség ha valaki segít vagy kedves nem azért van mert te jó voltál valaki máshoz, vannak emberek akik csupa rosszat követnek el de annyira rosszul nem járnak.
Én mindig segíteni próbáltam másokon nagy részt, direkt depressziós embereket kerestem hogy megpróbáljak segíteni de mégse kaptam olyan sok jót vissza úgy érzem hogy a további életem is csak szenvedésből fog állni.
valaki talán tud segíteni.
azért ide írtam ki a kérdést mert én is fiatal vagyok és a fiatalok talán jobban tudnak segíteni.most mondhatjátok hogy még előttem áll az élet de én már feladtam a reményt hogy minden jóra fordul meg ezek úgy hogy írhatok ilyeneket is de nem nagyon érdekel
nagyon meg köszöném ha sokan írnának és annak is aki egyáltalán ír
Annyi mindent leírtak, hogy már csak csatlakozni tudok az előzőekhez.
Nagyon fiatal vagyok, de amikor meghalt az egyik legfontosabb hozzátartozóm, valahogy én is ezt éreztem. Igaz, hogy kellett pár év, mire feldolgoztam meg jobb lett, de jobb lett.
Én is valami hasonlót érzek. Ürességet. Meghalnak körülöttem az emberek, én egyre többször vagyok beteg, nem kellek senkinek, meg nekem sem senki. Megszoktam. Monoton hétköznapok, színes és mégis szürke falak, a Nap sem süt ki, vagy ha igen, csak olvadó havat eredményez. Senki nem hív fel, hogy "Mi újság veled? Olyan rég beszéltünk már!", senki nem érdeklődik felőlem. Habár így marad időm olvasni, valahogy mégis jobb lenne, ha az lenne a bajom, hogy nem tudtam befejezni az adott könyvet a héten, mert annyi programom volt, hogy este csak hulla fáradtan lezuhanyoztam és aludtam.
Mindenki lelki szemetesládája voltam. De meguntam. Nem érdekelnek a problémáitok. Sőt, ti sem. Mikor kérdezte meg bárki is meg azt őszinte kíváncsisággal, hogy hogy érzem magam?! Óó, hogy soha?! Ja, tényleg. De ugyanmár, miért is érdekelnék akárkit is? Elvégre mindig van nálam szebb, okosabb, viccesebb, szorgalmasabb, jószívűbb.
És ez semmi depi meg ilyenek, csak a valóság, plusz talán egy pici Tumblr.
Szard le mindet.
Ez a "visszakapsz mindent" dolog sem úgy működik, ahogy gondoljuk. De mégcsak nem is feltétlenül működik. Ha pld. hazudsz, az kellemetlen érzést okoz, ez egy büntetés, amiért hazudtál. Ha segítesz valakin, határozottan jó kedv kap el (legalábbis magamból kiindulva), de ennyi. Ennyi a "viszonzás". A többi csak a szerencséden múlik.
Mindenki szeret valakit vagy kapcsolatban van, én vagyok az egyetlen olyan kalap szamóca, aki egy kapcsolatot sem tud nem elcseszni. Még egy "cuksi puszi-puszi" kapcsolatot se. Valaki szeressen már engem is!:(
(Igen, tudom, hogy sok az ellentmondás ebben a néhány sorban is, de ennyire gyorsan változnak a gondolataim.)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!