Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 3 lány. Mindről röviden lent. Melyik a legideálisabb?
A: Szép és úgy érzem bármikor összejöhetnék vele de nem mozgatja meg a fantáziámat mint a másik 2. De ha ez a lány a barátnőivel van képes otthagyni őket és beszél velem. Nagyon jól el lehet beszélgetni vele.
B: Talán mégszebb mint az előző. Vele is jól el tudok beszélgetni ahoz képest hogy más nyelven beszél egy buszon utazunk csak ha nem telefonozna annyit a buszon (beszél) már le is szólítottam volna. Megmozgatja a fantáziám mi lehetne vele.
C: Esélytelen de azért leírom. Gyönyörű lány minden szünetbe ha látom őt bámulom (a B lány más iskolába jár) de nagyon nehéz lenne vele bármit csinálni mert ha nincs az osztályában akkor a barátnőivel van. Szóval sz*r a helyzet.
Nálam mondhatni alap hogy szeresse egy lány a fotball de ezek közül egyik se. Amúgy ha semmi rosszat nem szól a csapatról nincs baj.
Egyszó mint száz melyiket válasszam??? Kérlek indokot is.
Egyet kell értsek a felettem szólókkal.
Gyerekes kissé ez a szempont.
De ha engem kérdezel, én az elsőt választanám. A másik kettő amolyan plátói, amíg az A-val már van egy bizonyos kötelék.
Mind a k3t dolog fontos számomra.
Amúgy meg 3. válaszoló köszönöm a véleményed.
Várom a továbbiakat.
Tényleg kissé foci őrültnek tűnsz,de nem para...:D
Szerintem azt válaszd, akibe legutoljára beleszerettél. Mert ha az első kettő tényleg érdekelt volna, a harmadik fel sem merült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!