Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves fiúk szerintetek mi a legideálisabb magasság és súly egy lánynak? Kort is írjatok
Szia!
Magasság: Sokan szeretik az alacsony (<164cm) lányokat, persze semmi baj azzal ha a lány 170cm+. A 180 cm-nél magasabb lányok már kevésbé népszerűek (magasság terén!!), de még az sem őrülten vészes. A lényeg, hogy alacsonyabb legyen a fiúnál, az hogy mennyivel, az meg változó. Nyilván egy 160cm-es fiú nem szeretne 30 centivel alacsonabb lányt, míg egy 190-es srácnak ez még simán belefér. Persze azzal sincs (nagy) baj ha a lány magasabb, de ez rontja a férfiak önbizalmát (tudat alatt).
Súly: Na erre kb semmit nem lehet írni. A testzsírszázalék és a testizomszázalék a mérvadó. Pl azt mondom, hogy 120 kiló vagyok. Nyilván azt gondolnátok, hogy kövér vagyok, közben meg egy 190-es bodybuilder (csak példa volt :,D )
Remélem tudtam segíteni!
Nekem az alacsonyabb lányok jobban tetszenek (értsd, 165 alatt), annak ellenére, hogy én magas vagyok (187 cm). Súlyt nem mondok. Nekem az a lényeg, hogy sportos legyen, ami nem feltétlenül pálcikát jelent.
A korból kicsit kilógok, de azért remélem az én válaszom is releváns :D
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!