Szerintetek mi lenne a legideálisabb ajándék neki? Sürgős
Hosszú ideig voltam kapcsolatban az elmúlt 3 évben, de szakítottam különböző okok miatt és olyan furcsa helyzetben érzem magam. Természetesen nem magamon nem tudok eligazodni és nem az van, hogy nem tudom, mit kell tennem, csak már nem vagyok biztos a mai lányokban, ugyanis annyira ambivalens a beszédük és néhányuknak a viselkedése, hogy én nem tudok eligazodni rajtuk.
Megismerkedtem egy lánnyal, találkozgatunk, nagyon aranyosnak tartom őt és szépségével levesz a lábamról..- a mosolyáról nem is beszélve -. Most jön a képbe az, hogy a hétvégén itt a születésnapja és meg szeretném lepni valamivel, valami olyannal amit biztos nem kap mástól. Már megbeszéltük, hogy a hétvégén talakozunk és sütök neki palacsintát, na de e mellé kell valami pompásabb. Én egy kis dobozra gondoltam, amiben rózsák vannak. Még sosem vettem ilyet, de úgy tudom, hogy ez igen népszerű manapság és nagyon szeretik a lányok. Ti mit gondoltok erről az ötletről? Annyira furcsa érzés ez nekem most, tudom, hogy meg akarom lepni, de az ajándékban bizonytalan vagyok, pedig én sose voltam ilyen..
Elsősorban lányok válaszára várok, hogy ők minek örülnének egy ilyen helyzetben?!
Előre is köszönöm a válszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!