Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerettek egy lányban/fiúban?
Semmit, utálom az embereket így nem is szoktam nézni őket.
17f
A külseje tetszhet valakinek, de szerelmes csak a lelkébe leszek. A belső sokkal fontosabb mint a külső, de persze első ránézésre nem lehet megmondani, hogy milyen a pontos jelleme. Először azt döntöm el, szimpatikus-e. Ez nem egy külső tulajdonság, a belső tükröződése az arcon. Még sose tévedtem ilyen téren, akit szimpinek látok, az általában kedves, tiszta lelkű ember.
Aztán ha szimpatikus, csak akkor nézem meg jobban. Az arc a legfontosabb. Nekem a gyémánt, ovális vagy szív alakú arc tetszik. Széles homlok, karizmatikus járomcsont és finom vonalú áll. Aztán a szem. Zöld/szürke/kék/zöldesbarna. A szemüveg mindig bejön!
A kis szakáll az ajkak alatt és az állon is tuti befutó.
Világos vagy közepesen sötét haj, szőke-sötétszőke, világosbarna. Ne legyen rövid, sem oldalt felnyírt. Az ecsetekkel csak festeni szeretek. Lehetőleg hosszabb legyen és plusz pont ha hullámos.
Arc után test. Nem különösebben érdekel, hogy ki van-e gyúrva vagy sem, csak kövér ne legyen. Egy pici pocak még belefér. Az öltözködésről meg annyit, hogy a feszes, térdnél lyukas nacit viselő hímeket messzire kerülöm, mint ahogy az ejtett ülepű mackónadrágot is. Azt szeretem, ha nem követi a divatot.
Asszem ennyi :D 16/L
Elsőnek az arcát nézem meg, ami pedig belsőleg nagyon meg tud fogni egy lányban, ha mosolygós-nevetgélős és kissé gondoskodó, anyáskodó típus.
Valamint plusz pont, ha nem akar "nagyon lányos lány" lenni, hanem viselkedésre kicsit lazább és az öltözködése is inkább sportos, egyszerű, mintsem csilivili dívás.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!