Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép lányok miért buták?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép lányok miért buták?

Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
neeem ez nem igaz én beszéltem már topmodell csajjal aki tök okos volt...értelmes ugyan nem volt de okos volt elit suliba is járt (jó ez nem mérvadó mondjuk) több okos és szép lányt is ismerek...csak vagy a személyiségük olyan hogy inkább nem vagy foglaltak...de hidd el azért sok van az okos és a szép lányokból is
2016. dec. 13. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
A csúnyák is xD, de ismerek okos és szép lányt aki ráadásul még rendes is :o
2016. dec. 13. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
A szaporodáshoz, dugáshoz nem kell okosnak lenni :)
2016. dec. 13. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Na jó azért valjuk be h sok szép lány van, de többet adnak a külsejükre mint h normálisak legyenek, és vmit ne hisztivel érjenek el.
2016. dec. 13. 17:10
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, én okos, szép és végtelenül szerény vagyok.
2016. dec. 13. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
A szépség relatív. Mindenki mást lát szépnek. Lehet, hogy neked pont a buta libák jönnek be, őket tartod szépnek :D
2016. dec. 14. 22:03
 7/10 anonim válasza:
Miért általánosítasz??? Egyáltalán nem igaz. A szép lányok nem buták. Bár lehet te a túlsminkelt mű plázacicákra érted azt h szépek akkor igazad van, ők tényleg buták.
2016. dec. 21. 13:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg rosszul fogalmaztam. Nem csak a szép lányok buták, hanem az összes.
2016. dec. 21. 23:15
 9/10 anonim válasza:
Húuuu b**dmeg ! Te is egy olyan hülye mücsöcsü szőke agyon sminkelt izé vagy ? "Minden lány buta" .... Vagy lehet h valaki homi ???
2017. jan. 4. 21:47
 10/10 anonim válasza:
100%
Senkit sem akarok megbántani de azért bocs kérdező de te lány vagy vagy homokos ???????????? A szőkéket se akarom bántani csak a k**vákat nemszeretem
2017. jan. 4. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!