Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak az ilyen lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Ahol élek kb mindenhol csak olyan lányokat látni akik azt hiszik,hogy milyen menők nagy száju kis tini pi.cs.á.k,igen,nem mind ilyen akadnak kivételek és ilyen lányt keresek..akinek nem kell smink,hogy gyönyörű legyen,csak mosolyogjon sokat,picit félénkebb,azt nagyon aranyosnak találom..nem kell lebeszélje a csillagokat is az égről,csak mosolyát lássam amikor beszélek vele és szeressen velem beszélni,ilyen lányok miért vannak egyre kevesebben,vagy én keresek rossz helyen? 16F

2016. nov. 26. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Most megnyugodtam ,hogy létezik még olyan fiú aki szereti a csendesebb lányokat és nem az abnormális kategóriába sorolja őket. Társadalom még is elítéli hisz ez lenne a normális. Én kezdem feladni ,hogy valaha is lesz olyan udvarlóm akinek tetszek és szintén nagyon tetszik nekem is. Aki mostanában tetszik elég jóképű de még is a rondább, könnyen kapható lányokkal kavar. Ez elég rossz érzés. Szóval maradj olyan amilyen vagy tuti fogsz találni egy hozzád illő lányt hisz elég sokan vagyunk:) Kérdésedre válaszolva: Nagyon kevés lány vállalja fel azt aki. Olyanok akarnak lenni ,mint a tömeg..hisz ha olyanok akkor ezek a klikkek jobban elfogadják őket. Nekem konkrétan nincs kedvem megjátszani az agyam..Nő szeretnék lenni, feleség, anya nem egy pár éjszakás kaland. De az utóbbi már kezd kihalni és félek ,hogy pár év múlva milyen "hölgyek" lesznek..:\
2016. nov. 26. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Ugyanezt megkérdezhetném a másik oldalról, hogy hol vannak olyan fiúk, akiknek nem csak arra a dologra kellenek a lányok, akik udvariasak és meg mernek szólítani egy lányt, nem a lánynak kell kezdeményeznie és még sorolhatnám. Sajnos egyre kevesebb van a te és az én általam leírt fiúkból és lányokból. Hogy miért, azt nem tudom, hogy hol van több ilyen, azt sem tudom sajnos. De azért még szerencsére akad, úgyhogy nem szabad feladni a reményt. Hidd el megtalálod az igazit, ha eljön az ideje. Ki kell várni :) Sok sikert!
2016. nov. 26. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Egy ilyen lány épp ezt a választ írja. (nem ismerkedés céljából). Valószínűleg azért nem találsz ilyeneket, mert visszahúzódnak, nem bandáznak az utcán, nem röhögnek visítva és egyáltalán nem hívják fel magukra a figyelmet. Beleolvadnak a tömegbe. Nyisd ki jól a szemed, a félénk lányok nem fognak odamenni hozzád, biztos, hogy neked kell előbb kezdeményezned. És ne neten keresgélj, mert úgy nem fogsz találni. Biztosan van legalább egy ilyen lány az iskoládban, ne félj odamenni hozzá. Elsőre nem fog megnyílni, próbálj először összebarátkozni vele.
2016. nov. 26. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
31%

Ha szeretnék írhatsz

14/l

2016. nov. 26. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem már mind foglalt
2016. dec. 21. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!