Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha lerondáznak titeket, akkor beleszerettek a srácba?
a felhők felett 3 méterrel című filmben láttam, ahol csúfságnak szólítitta a lányt, aztán nem sokkal később meg már szerette, a kettő összefügg igaz? biztos valahogy úgy, hogy mivel csúfnak tart, megakarod változtatni rólad kialakított képét és ezért összejössz vele, akkor rondázzak le idegen lányok, amíg az egyik belém nem szeret?
17F
Persze, jó szórakozást. Ha ez sikerül akkor javaslom próbáld meg Izrael kormányának elmagyarázni, hogy Gáza blokádja nem egészen okés és úgy általában picit kevesebb palesztin gyereket kellene fejbe lőni páncéltörő puskával. :)
24F
Ne. Az csak egy film, tudod forgatókönyv, meg minden. Ha lerondázol valakit, az szemèyfüggő választ ad. Van olyan is, aki teljesen összetörik, mert esetleg előtte tetszettèl neki. Egy lánynak nagyon rosszul esik ha lerondázzák. Van olyan is aki e miatt felpofozna. De ha nagyon próbálkozni akarsz, csak tedd. De valószínű tapadna nèhány könycsepp hozzád, már ha èrted.
15/L
Ekkora s***fejt... :'DDD
Szánalom vagy, ha komolyan kérdezted!
Én sok filmet lattam de általad említettet nem, de tuti vmi francia mozi.
Izrael meg h jön ide? Ilyen blődségre nem is lehet mit mondani.
5-ös hááát lehet igazad van és ha lerondáznám mondjuk reggel, de este meg már bókolnék neki?
6-os nem vagyok ****fej :'( se sértegess csak úgy, mert még beléd szeretek :D
7-es én is sok filmet láttam már, ez romantikus film, minden műfajt nézek, elvégre mindenhol lehetnek jó alkotások :D
Ez igaz.
Nekem is van oriasi filmkollekciom, romantikus csak csaj nincs hozza.
Ettol fugetlenul sztem nem nyero duma de helyzete valogatja.
Gondold azert at.
gamekapocs-ra pint most tertem vissza, jol konne par uj tag.
blogok szekciovan van uj cikkem folmekrol.
Solomon nevem.
gyere fel ha van kedved, most ugy is toborzok.
ott dumalhatunk filmekrol
Mint már írtam, kitartást és majd mesélj, hogy mire mentél!
17 évesen tényleg ennyi telik tőled?
És még ti vagytok érettek.Ugyan miben?Aztán csodálkoztok, hogy a kislányok a 20 év felettiek jönnek be (ami persze szintén nem normális, mármint, hogy össze is jönnek velük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!