Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, mi (k) az (ok) a dolg (ok) amitől újra és újra beleszerettek a párotokba?
Sziasztok! :)
Kérlek kort is írjatok. Várom a válaszaitokat. :)
A zsivány szemecskéje. Nem lehet ellenállni a nézésének. :D
Meg az, hogy teljesen másképp lát dolgokat, mint én - és sokszor ráébreszt arra hogy rossz a megközelítésem bizonyos témák esetében. Vagyis megakadályozza, hogy egysíkúvá váljon a gondolkodásmódom. Jó vele vitázni.
A harmadik, hogy nincs benne semmi gonoszság, aljasság.
Ő 22 én 25.
A nezese, a bokjai, a vitaink, a bekules, ezek mind, az uj izgalmas dolgok amikbe belerangat, na meg a hisztijei, sose tudnam megunni ahogy azt mondja hogy nyaaa *-* minden alkalom amikor azt mondja szex utan higy gyonyoru vagyok, es mosolyog, mindig amikor azt mondja hogy sajnalja, vagy hogy nekem volt igazam. Amikor reggel kaveval ebreszt:) imadom
9honapja, O 22, en 19. :)
a gyönyörű szép barna szeme, a mosolya ezzel mindig meg tud babonázni :)
Eléggé másképp gondolkodunk a dolgokról, ebből adódóan szoktunk kicsit vitázni, és amiben hagyja, hogy nekem lenne igazam :D
nagyon szeretem őt már lassan egy éve, ő a mindenem
Ő 26, én 20
20aktív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!