Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ez nem hülyeség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ez nem hülyeség? :D

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nagyon fontosak a zoknik :D De komolyan mondom, számomra fontos, hogy egy lánynak egyszínű és jó zoknija legyen. Nem szeretem, ha csíkos, vagy ha mintás vagy mit tudom én mi van rajta. Ha jó zoknija van egy lánynak, vonzóbbnak és érettebbnek gondolom. Komolyan itt röhögök magamon, hogy kiírtam ezt a kérdést, de ez tényleg fontos nekem.

2016. dec. 12. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Huh, ez érdekes:D Hát nem tudom, valószínűleg elég egyedi lehetsz...

Milyen a jó zokni? És hogy figyeled meg?:D Leveszed a cipőjüket? Akkor a lábszag is fontos?...:D

2016. dec. 12. 18:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Mindig, ha látok egy lányt, gyors pillantással megnézem milyen a zoknija. Ha nincs rajtuk cipő, szinte ez az első amit megnézek. A lábszag nem érdekel :D Milyen a jó zokni? Hát ahogy meglátom eldöntöm hogy jó-e vagy sem :DD
2016. dec. 12. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Strandon ne ismerkedj, csak ezt tudom mondani!

17f

2016. dec. 12. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csalódtam benned xy..MI A BAJ HA SZISZÁS ZOKNI VAN EGY LÁNYON!?
2016. dec. 12. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam perpillanat egy lyukas zokni van
2016. dec. 12. 22:03
 6/9 A kérdező kommentje:
#4-es fogalmam sincs, de egyszerűen taszít :D
2016. dec. 12. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülyeség..zokni fétised van!:DD
2016. dec. 12. 22:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Zokni fétis :DDD
2016. dec. 13. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most kérlek fejtsd ki a véleményed a lábtyűkről :DD
2016. dec. 14. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!