Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Elcsábított az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Elcsábított az egyik 13 éves lány.15/F

Figyelt kérdés
Nem akartam tőle sosem semmit, de tegnap rá akart venni csókolózásra, stb. nem akartam, próbáltam ellenállni, de sikerült neki, egyszerűen elvette az eszem azzal, amit csinált, nagyon fel voltam izgulva, és nagyon akaratos volt.. Amit csinált azt nem írnám le, akit érdekel, privátban megírom.. Nem, nem vagyok szerelmes belé egyáltalán. De mivel sikerült rávennie egyszer, biztos hogy máskor is meg akarja csinálni, és azt hiszi, hogy többet érzek iránta, miközben csak ő tehet róla, hogy ilyen nehezen rávett.. Szerintetek mit mondjak neki, hogy ne próbáljon rávenni?
2016. dec. 5. 17:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ha elküldte de így reagálsz akkor mar sejtem mi lehet, de ha az akkor tuti, hogy akkora kamu mint ide Buda... 😂

2016. dec. 5. 19:54
 22/27 A kérdező kommentje:
Elküldtem mindenkinek, és nem akarok vitázni, csak elmondom, hogy Nem kamu, tényleg megtörtént..
2016. dec. 5. 20:01
 23/27 anonim ***** válasza:
Hat ez ugy kamu ahogy van😂😂😂😂
2016. dec. 5. 20:04
 24/27 anonim ***** válasza:
Máskor hitelesebbet kreálj😅
2016. dec. 5. 20:23
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekem is küldd
2016. dec. 5. 21:27
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha gondolod megirhatod mi volt.. 😄 14/l
2016. dec. 5. 22:28
 27/27 anonim ***** válasza:
Könyörgök, ha nem akarsz valamit, eltolod magadtól. Erősebb vagy nála... nem kell erőszakosan, de határozottan megfogod a vállát.
2016. dec. 6. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!