Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Elcsábított az egyik 13 éves lány.15/F
Figyelt kérdés
Nem akartam tőle sosem semmit, de tegnap rá akart venni csókolózásra, stb. nem akartam, próbáltam ellenállni, de sikerült neki, egyszerűen elvette az eszem azzal, amit csinált, nagyon fel voltam izgulva, és nagyon akaratos volt.. Amit csinált azt nem írnám le, akit érdekel, privátban megírom.. Nem, nem vagyok szerelmes belé egyáltalán. De mivel sikerült rávennie egyszer, biztos hogy máskor is meg akarja csinálni, és azt hiszi, hogy többet érzek iránta, miközben csak ő tehet róla, hogy ilyen nehezen rávett.. Szerintetek mit mondjak neki, hogy ne próbáljon rávenni?2016. dec. 5. 17:29
14/27 anonim válasza:
Tudjátok mit küld a kiscsávó?
SEMMIT! :'D
#kamureg plz...
16/27 anonim válasza:
Küldd el nekem is légyszi, érdekel. 15/l
18/27 anonim válasza:
Én is kíváncsi lettem, nekem is küldheted :D
20/27 anonim válasza:
szerintem nem volt az neked olyan rossz, hogy le kéne koptatnod. vagy ekkora túlkínálat van nálad csajokból, hogy nem tudsz már neki szabad időpontot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!