Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Elcsábított az egyik 13 éves lány.15/F
Figyelt kérdés
Nem akartam tőle sosem semmit, de tegnap rá akart venni csókolózásra, stb. nem akartam, próbáltam ellenállni, de sikerült neki, egyszerűen elvette az eszem azzal, amit csinált, nagyon fel voltam izgulva, és nagyon akaratos volt.. Amit csinált azt nem írnám le, akit érdekel, privátban megírom.. Nem, nem vagyok szerelmes belé egyáltalán. De mivel sikerült rávennie egyszer, biztos hogy máskor is meg akarja csinálni, és azt hiszi, hogy többet érzek iránta, miközben csak ő tehet róla, hogy ilyen nehezen rávett.. Szerintetek mit mondjak neki, hogy ne próbáljon rávenni?2016. dec. 5. 17:29
1/27 anonim válasza:
Mond neki hogy van barátnőd :D Vagy küld el a búsba. Amúgy kíváncsi vagyok mit csinált veled amivel elcsábított írd meg privátban :3
2/27 anonim válasza:
nyugodtan leírhatod privátban :D 15/F
3/27 anonim válasza:
Mondd el neki ugyanezt, amit most leírtál ide.
4/27 anonim válasza:
Mondd neki hogy nem akarsz tole semmit, es azert nekem is ird meg privatban. :D
16F
5/27 anonim válasza:
13 évesen mit csinálhatott, kangörcsöt kapott lánylétére és fogdosott vagy mi? :'D
Simán leülnék vele beszélni, hogy "Chill out girl, i didn't want anything from you!"
7/27 anonim válasza:
Ja és nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy 13 éves lány mit tudott csinálni, szóval küld el légyszi.
9/27 anonim válasza:
Hát ne beszélj vele ha nem akarsz tőle semmit :D
Amúgy írd nekem is :D
10/27 anonim válasza:
Kedvesen, de határozottan mondd el neki, hogy mit gondolsz.
És nekem is küldheted.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!