Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt csak én kezdem nagyon unni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt csak én kezdem nagyon unni?

Figyelt kérdés

Unom már hogy mindenki után én rohangálok.Ha nem keresem nem ír,ha nem kérdezek nem kérdez.

Van olyan akit tényleg nagyon megszerettem,egy ideig kerestem is.De nem akarok nyomulos lenni így azzal is leálltam.

Miért csak én keresem őket?Már baromi idegesítő...

15/L

2016. dec. 5. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
látod ezzel én is így vagyok...mindig én kerestem mindenkit lányok terén is mindig akkor éreztem hogy sínen vagyok ha legalább egyszer megkeresett már...sok évig ez volt hogy én kerestem mindenki ha én nem írtam rá ő sosem keresett volna meg...de utána jól elbeszélgettünk de bennem volt hogy ma is sz*rt a fejemre...de mára már eljutottam arra a pontra hogy teljes nyugalommal tölt el ha látom hogy senki nem keresett ma sem :D 17/F
2016. dec. 5. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ezért sz**om le azt aki nem keres. Párszor írok neki, beszélek vele, de ha ő utána egyszer sem ír szintén vagy beszél velem akk minek? Én nem futok senki után, nem leszek azért ilyen, mert szeretem... Ha ő meg nem szeret. Ha tényleg vki beszélni akarna velem az talál rá alkalmat, és megkeres. Aki nem azzal meg én sem beszélek, minek? Nincs értelme... Inkább keresek egy olyan embert aki után nem kell futni, hanem magától keres meg... A szóismétlésért, hibákért sorry!
2016. dec. 5. 16:27
 3/4 anonim válasza:

NE FUSS SENKI UTAN! Egyszer futottam fiu utan, akkor kovettem el a legnagyobb hibat, a mai napig banom, h utana futottam...

Majd hidd el, hogy lesz valaki, aki utan nem kell futnod, jon magatol, csak vard ki :)

2017. márc. 20. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:
A vicc az, hogy ez fordítva is igaz. Pl. már én untam, hogy mások után futottam fiúként!
2019. ápr. 28. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!