Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 (14! ) évesen miért ciki ha még nem volt barátom? :D
Figyelt kérdés
Ma a lányok körében feldobódott ez a téma.
Én elmomdtam hogy még nem is volt senki és ilyen fiatalon nem is szeretnék.
Teljesen kiakadtak :D
Aztán én is kiakadtam hogy a 13 éves osztálytársam már rég nem szűz.
Kezdem azt érezni hogy maradi vagyok.
Miért olyan kiakasztó hogy nem divatból akarom magam megb.szatni?
Tudom nem a legszebb szó.De ezt nem lehet szeretkezésnek nevezni XD
Lefekszenek egy kanos hapsival( aki nem is szereti őket) aztán nagyzolnak vele :D
Miért gáz ha szingli vagyok?
14/L
2016. dec. 2. 15:23
11/13 Párnahuzat válasza:
Döntsd el magadnak hogy ciki-e. (Segítek: nem)
14f
12/13 anonim válasza:
Nekem most 16 évesen lett először barátom. Bár nem tudom, hogy ezt így mennyire lehet kapcsolatnak nevezni, mivel elég távol lakunk egymástól...De én úgy érzem megérte várnom egy olyan fiúra, aki tényleg szeret és elfogad önmagamért és nemcsak úgy összejöttem valakivel. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszolat!!!! :)
2016. dec. 2. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!