Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem, most lekoptatott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, most lekoptatott vagy mi?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit facen ismertem meg, nagyon aranyos volt ezért taliztunk, Valami nagyon helyes és kedves srác. Egész vele töltött időben elolvadtam. Mikor elköszönt megölelt és mondta, reméli talizunk még. Azután cseteltünk (ami érdekes, hogy a taliról nem beszéltünk)aztán irta hogy talizhatnán még és 2 hétre rá beszéltünk meg még egyet. Fe pontos dátum nem volt Csak hogy majd akkor valamikor. És aztán néha irtam rá fe mizunál tovább nem jutottunk.. Ő is irt de max 1-2x én irtam volt hogy nem válaszolt. Ezért annyiba maradt a dolog. Már eltelt kb 1 hónap és semmi. Kit tegyek? Nagyon tetszik.De nem fogok rá irni!!! 15/L

2016. nov. 30. 16:35
 1/1 anonim ***** válasza:
egyszerűen rádunt :(
2016. nov. 30. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!