Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom,akivel 2 éve jóban vagyunk.Viszont mostanában megváltozott. Mindig tőlem kéri el a vazlatokat es a hazikat. Ez tavaly is így volt,csak tavaly beszéltünk más dolgokról is.Iden viszont vagy a hazit kéri el,vagy nem ír.A legjobb barátnőmmel viszont ugyanolyan maradt a kapcsolata,mint tavaly.Ot keresi,felhívja,ír neki.Elegem lett belőle,hogy csak akkor keres,ha kell neki valami,es megmondtam neki,de o állítja,hogy ez nem igaz.Ha nincs ott a legjobb barátnőm,akkor olyan mint régen,de ha ott van,akkor mintha ott se lennék.Sokat veszekszunk a sraccal.Egyszer flegmazik meg leolt,máskor megolel.Nem értem az egészet.Szerintetek? 16/L2016. nov. 29. 23:15
1/1 anonim 

válasza:

Akkor ha jól értem meg van zavarodva agyilag annyira, hogyha épp nem jár az eszében/látja a barátnőd akkor normális, de amint meglátja akkor kész, elmentek otthonról és az ő társaságát keresi.
Na most ebből csak rájössz, hogy mi is a baja a drága verébnek. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!