Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne a 14-16 eves lanyok jojjenek be nekem? 18F
Figyelt kérdés
Valamiert nem tudnek velem egyidos vagy nalam idosebb lannyal jarni. Eddigi baratnoim legalabb 2 evvel fiatalabbak voltak nalam es nem volt akadaly semmi. Igazabol csak valtoztatni szeretnek azon hogy ne csak a fiatalabbak legyenek erdekesebbek szamomra.2016. nov. 29. 15:23
1/7 anonim 

válasza:

Ebben a korban a 15-17 évesekhez való vonzódás teljesen rendben van. 14 az már kicsit határeset.
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben. De ezek a lanyok erettlenek es emiatt sokszor csak jarok sz.rul.
2016. nov. 29. 15:29
3/7 anonim 

válasza:

ha majd 30 évesen is ez lesz akkor az tényleg gond lesz.. nincs semmi baj vele, majd találsz valakit aki nem éretlen!
4/7 A kérdező kommentje:
Valogatos vagyok. Nem kulso okok miatt ha nem belso miatt. En szeretnek egy megerto turelmes lanyt, es ez tudom tul nagy elvaras, de akiben az egyiket legalabb tapasztalom kap egy eselyt. De sajnos mar par lany csalodast okozott. Amit en eltem meg sz.rabbul.
2016. nov. 29. 15:40
5/7 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem nagy elvárás az ha egy jó társat akarsz. Amikor eljön az ideje rá fogsz akadni a számodra megfelelőre. Amúgy semmi baj nincs azzal h nem akarsz túlságosan veled egykorút. Én lánylétemre is szeretem ha egy fiú egy pár évvel idősebb. 19L
6/7 anonim 

válasza:

Nincs gond a korral. Szerintem is teljesen rendben van hogy nalad fiatalabb lanyokkal ismerkedsz. Ez nem az a kor ez a 14-16 ahol nagy elettapasztalattal rendelkező lányokat fogsz találni. Sőt az a helyzet hogy látva napi szinten a buszon a viselkedésüket szerintem egy ket szemelynek meg 5-6 év elkél hogy odaérjen agyilag ahol tartania kellene. Tisztelet a kivételnek. Azt a szemelyt pedig ha nem.erőszakkal ismerkedsz meg fogod találni. :)
7/7 A kérdező kommentje:
De mar nagyon szeretnek magam melle egy lanyt akit szerethetek...
Mar kezdek kilenni mert mar egy jo ideje egyedul vagyok es nehezen birom a maganyt.
Idosebb lanyoknal meg nincs onbizalmam eleg.
2016. nov. 29. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!