Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez a híresség 10-ből hány pontot kap?
Figyelt kérdés
Sokszor látom az oldalon, egy férfi ne csak nézzen ki valahogy, de szeretete végtelen is legyen!
Péter-117
Minden bizonnyal őt mind ismeritek, ő az egyik leghíresebb!!! egy pár infó róla: a történelem során sok féleképpen ábárzolták már, hosszú a haja és valószínűleg a rock enyhébb változatának a hivője, a végtelen szeretéről lett híres és még azért, mert nagyon ügyes bűvésztrükköket adott elő, ilyen pld a vízt borrá cserélte ki mikor nem figyeltek, vagy hogy a "vízen" járt khmkhm.. Pár festői kép róla (szószerint!!)
Aki még mindig nem tudja kiről beszélek annak most mondom! Ő nem más mint a Názáreti Jézus KRisztus, "Isten egyszülött fia" --> ez volt a bűvész neve, igencsak tehetséges "varázsló" és színész és az alkoholt sem vetette meg.
Az Einsteines meg mikulásos még vicces volt de most ez lesz az új divat?
2016. nov. 28. 19:02
2/17 A kérdező kommentje:
khmkhm , mert nem én írtam ki azokat se xD
2016. nov. 28. 19:03
3/17 anonim válasza:
Te normális vagy? Ennek a kérdésnek mégis mi értelme? Vagy csak színtiszta provokáció az egész, mi?
Gratulálok. Ha nem vagy hivő, legalább legyen benned annyi intelligencia, hogy nem alázod más vallását.
Nőj fel, kisfiú.
2016. nov. 28. 19:03
4/17 A kérdező kommentje:
Én hívő vagyok a magammódján, képzeld még megis vagyok keresztelve, habár választásom nem volt, de megvagyok :D aki nem tudja szétválasztani az iróniát és a komolyságot az a nem normális szerintem, ebben a kérdésben semmi komolyság nincs, elvégre a 4. képen abból a zombis sorozatból embert linekltem, aki úgy neveznek, hogy Jézus ( a sorozatban) --> Walking Dead, ha nem ismernéd, minden esetre ha sértő volt számodra, akkor mély és őszinte bocsánatkérésedért esedezem, ahogy a mondás is tartja Isten megbocsájt :D nah jó leállok
2016. nov. 28. 19:07
5/17 anonim válasza:
Nem inkább a bocsánatáért esedezel?
2016. nov. 28. 19:09
6/17 A kérdező kommentje:
5-ös dede, véletlen elírtam, van ilyen túlságosan gyorsan beszélek/gépelek és van, hogy előrébb tartok, mint amit már kimondtam vagy leírtam..
2016. nov. 28. 19:11
7/17 anonim válasza:
mondták már neked hogy b-szott magy s-ggfej vagy?:)
2016. nov. 28. 19:37
8/17 A kérdező kommentje:
ehhj ahogy azt várni lehet az emberektől, kiállnak egy stabil vélemény mellett mert sajátjuk nincs és ez az egyszerűbb, ha a 3-as nem említ egy szót sem és jön mondjuk pár vicces válasz, akkor biztosan mást írsz mert azt láttad volna, hogy másnak tetszett és megakarnál felelni nekik tudatalatt.. Nem mondták még, mivel ez még mindig humor és semmi komolyság, akkor lennék genya, ha rákos gyerekekhez mennék és elmondanám nekik, hogy a télapó nem is létezik, de ne aggódjatok, mert majd úgyis megtapasztaljátok , ha felnőttök --> nah ez lenne az általad felvázolt se**fejség.
2016. nov. 28. 19:41
9/17 anonim válasza:
Irigylem az embereket, akiknek van idejük ilyen hülyeségeket kiírni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!